Florin Salam, atac dur la adresa lui Liviu Guță. Ce a spus despre manelist: "Norocul meu că am rămas tot tânăr"

Data publicării:
Flori Salam și Liviu Guță, colaj foto/ sursa captură youtube
Descriere foto: Flori Salam și Liviu Guță, colaj foto/ sursa captură youtube

Florin Salam l-a făcut praf pe colegul său de breaslă, Liviu Guță. Artistul nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Piesele lui ajung mereu în trending și sunt apreciate de milioane de ascultători. Deși nu obișnuiește să intre în conflicte, recent, artistul nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Liviu Guță.

Într-un live făcut pe TikTok, Florin Salam a aruncat câteva săgeți la adresa lui Liviu Guță. Celebrul manelist i-a „lăudat” talentele vocale lui Liviu Guță.  Artistul a menționat faptul că Liviu Guță are voce, însă nu are deloc stil. Mai mult decât atât, acesta i-a reproșat că și-a făcut o carieră din imitații, putând reproduce mai multe voci.

„Liviule, mă frate, tu ești foarte talentat. Te pune omul să cânți ca Pepe- bagi, ca nașu Adrian, ca mine, ca Daniela Gyorfi cânți. Bă, da ca tine când te aud cântând și eu? Ca tine nu te-am auzit cântând niciodată. Tu exiști așa?”, a spus Florin Salam.

Florin Salam i-a dat și un sfat colegului său. Acesta i-a transmis că ar fi cazul ca măcar la această vârstă să își formeze un stil propriu și să nu mai copieze alți artiști. 

„Ai mare voce, dar trebuie să stai de vorbă cu mine ca să poți să îți formezi un stil al tău. Tu cânți ca noi toți… dar tu trebuie să îți formezi un stil al tău, măcar acum la vârsta asta.

Eu înțeleg că mă copiezi pe mine, pe nașu Adrian… dar tu? Nu te-am auzit și eu într-o melodie. Abia aștept să te aud și atunci o să zic și eu… sunt sigur că ești bombă. Nu vă mai luați măi, toți ați trecut pe la mine, v-am ajutat, norocul meu că am rămas tot tânăr.”, a mai spus Florin Salam.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel