Florin Ristei și Noemi Hedman s-au logodit. Artistul a dat vestea cea mare

Florin Ristei, sursa instagram
Descriere foto: Florin Ristei, sursa instagram

Florin Ristei s-a logodit cu Noemi Hedman. Cei doi au ținut totul în secret.

Veste mare în showbizul românesc. Florin Ristei și-a luat prin surprindere fanii, după ce a anunțat că el și Noemi Hedman s-au logodit. Artistul a făcut dezvăluirea în timpul unui podcast. Potrivit acestuia, marele eveniment a avut loc în luna decembrie a anului trecut, dar au preferat să țină totul secret. 

”M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei în cadrul podcastului

În urmă cu ceva timp, Naomi Hedman le-a atras atenția fanilor după ce a fost surprinsă cu un inel superb pe deget. Atunci, artistul nu a confirmat nimic.

”Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, spunea Florin Ristei în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

 

Cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

 

Florin Ristei și iubita lui s-au cunoscut în cadrul emisiunii „X Factor”. Naomi Hedman în calitate de concurentă iar el în calitate de jurat. Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din acel moment nu au mai putut sta departe unul de celălalt.  

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 iul, 16:07 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play