Florin Ristei și Noemi Hedman s-au logodit. Artistul a dat vestea cea mare

Data publicării:
Florin Ristei, sursa instagram
Descriere foto: Florin Ristei, sursa instagram

Florin Ristei s-a logodit cu Noemi Hedman. Cei doi au ținut totul în secret.

Veste mare în showbizul românesc. Florin Ristei și-a luat prin surprindere fanii, după ce a anunțat că el și Noemi Hedman s-au logodit. Artistul a făcut dezvăluirea în timpul unui podcast. Potrivit acestuia, marele eveniment a avut loc în luna decembrie a anului trecut, dar au preferat să țină totul secret. 

”M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei în cadrul podcastului

În urmă cu ceva timp, Naomi Hedman le-a atras atenția fanilor după ce a fost surprinsă cu un inel superb pe deget. Atunci, artistul nu a confirmat nimic.

”Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, spunea Florin Ristei în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

 

Cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

 

Florin Ristei și iubita lui s-au cunoscut în cadrul emisiunii „X Factor”. Naomi Hedman în calitate de concurentă iar el în calitate de jurat. Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din acel moment nu au mai putut sta departe unul de celălalt.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel