Florin Ristei și-a pus la punct fanii. Ce l-a enervat pe artist

Data publicării:
Florin Ristei și Naomi Hedman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Florin Ristei și Naomi Hedman, sursa foto Instagram

Florin Ristei este în vacanță alături de iubita lui, frumoasa Naomi Hedman. Cei doi au fugit în Dubai, pentru a petrece primele zile din an. 

La început de 2021, Florin Ristei a postat prima fotografie alături de Naomi Hedman în vacanța lor din Dubai. Fanii de pe Instagram au reacționat imediat, unii le-au urat de bine, alții însă au lăsat comentarii răutăcioase. Florin Ristei a reacționat imediat și i-a pus la punct.


O urmăritoare l-a întrebat pe artist dacă Naomi este iubita lui, Florin i-a răspuns cu umorul caracteristic: „Nu nu, e o soră pe care am descoperit-o de curând”.


O alta a ținut să sublinieze că Florin Ristei ar fi mai frumos decât iubita sa: „El e frumos dar nu suficient de faimos, ea nu e atât de frumoasă dar mult mai faimoasă. Fac un cuplu superb!!!”. Ristei a rugat-o să scrie din nou ce a vrut să spună.

 
Florin Ristei și iubita lui s-au cunoscut în cadrul emisiunii „X Factor”. Naomi Hedman în calitate de concurentă iar el în calitate de jurat. Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din acel moment nu au mai putut sta departe unul de celălalt.  

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel