Florin Ristei s-a infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a artistului

Data publicării:
Florin Ristei, instagram
Descriere foto: Florin Ristei, instagram

Florin Ristei trece prin clipe grele după ce a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. 

Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a lipsit timp de o săptămână din platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Artistul le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este starea lui de sănătate și cum se simte acum. 


Florin Ristei nu a vrut să își îngrijoreze urmăritorii și i-a asigurat că se simte bine. Ba mai mult, le-a dezvăluit că se va întoarce în platoul matinalului de la Antena 1 încă de săptămâna viitoare. 


Florin Ristei s-a infectat cu coronavirus în urmă cu nouă zile. 


„Că tot erați curioși de ce nu am mai apărut la Neața cu Răzvan și Dani, de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară. Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine”, a anunțat Florin Ristei, pe Instagram.

Ce a dezvăluit Florin Ristei despre începutul relației cu frumoasa Naomi?


Florin Ristei și iubita lui s-au cunoscut în cadrul emisiunii „X Factor”. Naomi Hedman în calitate de concurentă iar el în calitate de jurat. Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din acel moment nu au mai putut sta departe unul de celălalt.  


„Cu siguranță „X Factor a fost „triggerul pentru relație, iar din partea mea a fost o atracție din prima. M-a fascinat! Cu siguranță ne amintim amândoi momentul de parcă a fost ieri! Pentru prima dată mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru că eram în elementul meu, pe scenă, iar asta m-a împins să am puțin curaj”, a spus Florin Ristei pentru VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel