Florin Ristei, enervat la culme în trafic. Ce i-a transmis artistul șoferului care i-a lovit oglinda

Data publicării:

Florin Ristei a fost scos din sărite de un șofer, în trafic, care i-a lovit oglinda. Artistul i-a transmis și un mesaj.

Florin Ristei a avut parte de un eveniment neplăcut în trafic, după ce un șofer care a intrat în depășire pe linia de tramvai i-a lovit oglinda mașinii. Artistul a fost deranjat cel mai tare faptul că participantul la trafic nici nu s-a deranjat să-și ceară scuze.

Cântărețul nu a putut să treacă cu vederea peste atitudinea șoferului, astfel că a reușit să facă o poză cu mașina individului și a postat-o pe contul său de Instagram, alături de un mesaj în care explică pe scurt ce i s-a întâmplat și își arată indignarea.

Potrivit spuselor artistului, conducătorul auto a intrat pe linia de tramvai pentru a depășit o întreagă coloană de mașini, printre care și a lui, pe care a și avariat-o.

„Dacă îl cunoașteți să-i transmiteți că e un dobitoc. După ce că depășește toată coloana pe linia de tramvai și îmi lovește oglinda, și-o dă peste cap, nici măcar scuze nu știe să zică! Fmm de idiot!”, a scris Florin Ristei, nervos, într-un InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel