Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, diagnosticat cu cancer pentru a treia oară. Artistul a suferit și un preinfarct: „Aveam corpul foarte slăbit” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Florin Răduță, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Florin Răduță, Spectacola

Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cele mai grele momente din viața lui. 

Florin Răduţă este câștigătorul celui de-al cincilea sezon al emisiunii X Factor, de la Antena 1. Tânărul a ajuns în finală datorită talentului său înnăscut şi vocii sale minunate, dar şi a îndrumării lui Ştefan Bănică jr. Artistul a luptat până în ultima secundă reușind astfel să cucerească publicul şi să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro de la X Factor. 

Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, diagnosticat cu cancer pentru a treia oară

Deși, toată lumea se așteptă să scoată hit după hit și să apară mai mult în lumina reflectoarelor, artistul a dispărut o bună perioadă de timp din peisaj. În urmă cu trei ani, Florin Răduță a fost diagnosticat cu o tumoră la stomac. Artistul a fost nevoit să ia o pauză de la muzică pentru a se pune pe picioare și recunoaște că aceea a fost cea mai grea perioadă din viața lui. Câștigătorul de la „X Factor” 2015 a făcut și un preinfarct în urmă cu doi ani. 

Recent, Florin Răduță a fost invitatul Rominei Băluță, în emisiunea „Oracolul vedetelor”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai mari provocări din viața sa. 

„Undeva prin 2019, m-am îmbolnăvit foarte rău, am făcut un ulcer la stomac, nu reușeam să mănânc de vreo șase luni și nici nu am putut să beau apă și am făcut și un preinfarct undeva în luna mai, în anul 2020, din cauza faptului că aveam corpul foarte slăbit, iar în iunie am descoperit că aveam niște tumori pe stomac și acesta a fost motivul pentru care mi-am luat trei ani de pauză, nu am mai făcut absolut deloc muzică. Trebuia să mă reîntorc la mine, trebuia să-mi dau seama că nimic și nimeni nu este mai important. Nici cariera, nici faima, nici familia nu este mai importantă decât sănătatea ta mintală și fizică. ”, ne-a spus Florin Răduță.

Florin Răduță: „Nimic nu este mai important decât sănătatea ta”

Artistul a mărturisit că, în urma diagnosticelor primite, a decis să ia o pauză de la tot și să se focuseze pe sănătatea sa. Florin Răduță recunoaște că hipnoza l-a ajutat foarte mult să se regăsească. 

„După ce medicii mi-au pus toate aceste diagnostice am încercat să nu mă mai stresez, pentru că toate bolile au bază în stres. Când suferim și emoțiile noastre sunt prinse în corp, se resfrâng cumva în corp și îți afectează sănătatea. Timp de cinci ani am lucrat foarte mult, am mers la evenimente, cântam, mergeam în studiouri și toate astea le-am făcut singur. Eu eram contabil, manager, făceam și videoclipurile, și scenariile, absolut tot era pe umerii mei. Tot stresul ăla, cumva, și-a spus cuvântul și când am aflat treaba asta m-am gândit la ce variante am. Și cea mai bună a fost să mă opresc, pentru că absolut nimic nu este mai important decât sănătatea ta. Și asta am făcut! M-am oprit, corpul meu a început să se regenereze, am făcut hipnoză, pentru că știam că are rezultate benefice, mai ales în boli și m-am oprit timp de trei ani. ”, a mai spus artistul, în exclusivitate pentru Spectacola. 

„Anul trecut, undeva prin luna martie, iar eram suspect de cancer”

Flroin Răduță a suferit încă un șoc, anul trecut, după ce a aflat din nou că este suspect de cancer. Atunci, artistul a analizat ce se întâmplă cu corpul său și de ce se răsfrâng atâtea probleme asupra lui. Atunci, Florin și-a dat seama că sufletul său era cu adevărat bolnav. 

”În acei trei ani mi-am dat seama de foarte multe lucruri. Mi-am dat seama că sunt capabil de absolut orice și am găsit și iubirea de sine, care era cea mai importantă iubire pe care puteam să o caut și să o găsesc în viața mea. Oricât de mult mi-ar fi oferit cei din jur, nu ar fi fost de ajuns. Ce a făcut Dumnezeu pentru mine și câte șanse am primit de la viața asta, în ciuda a ceea ce mi s-a întâmplat. Anul trecut, undeva prin luna martie, iar eram suspect de cancer, de data asta apostată și atunci mi-am dat seama că trebuie să o iau pe drumul meu și să nu mă mai uit în stânga și în dreapta. Din nou Dumnezeu mi-a dat a treia șansă. Atunci mi-am dat seama că ceva se întâmplă, de tot se răsfrâng atâtea lucruri asupra corpului meu, adică de ce mă îmbolnăveam atât de rău. Ei bine, sufletul meu era deja bolnav și era trist. ”, ne-a mai spus Florin Răduță. 

Vezi interviul integral mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel