Florin Piersic și Angela Similea, poveste de dragoste secretă. Cei doi s-au iubit foarte mult, deși amândoi erau căsătoriți: ”Un amor nebun”

Data publicării:
Sursa foto: Angela Similea și Florin Piersic, facebook/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Angela Similea și Florin Piersic, facebook/colaj foto

Florin Piersic și Angela Similea au trăit o dragoste secretă. Acum, cei doi au recunoscut că au format un cuplu, fără să știe nimeni.

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate artiste din generația veche. A fost căsătorită de patru ori, însă puțini sunt cei care știu că marea iubire a fost nimeni altul decât Florin Piersic. Deși la acea vreme, cei doi au negat că ar fi ceva mai multe între ei, odata cu trecerea timpului, aceștia au recunoscut că s-au iubit nebunește, în secret.

Povestea secretă de dragoste dintre Florin Piersic și Angela Similea

Angela Similea și Florin Piersic au mers foarte mult timp împreună la concerte și au împărțit scena de nenumărate ori.

Angela Similea a fost căsătorită de 4 ori și are un băiat pe nume Sorin. Primul soț a fost Andy Constantin, un electrician, al doilea a fost chitaristul Sorin Movileanu, căruia Angela Similea i-a oferit un băiat, pe Sorin. Cel de-al treilea soț al artistei a fost Jan Hilgen, un olandez care l-a adoptat pe Sorin iar al patrulea a fost Victor Surdu.

La acea vreme, Florin Piersic  era căsătorit cu actriţa Anna Szeleş. Artistul se afla la cea de-a doua căsătorie. 

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură' în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat, acum mai mulți ani, Florin Piersic, relatează spynews.ro

Drama neștiută a Angelei Similea

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică ușoară ascunde o dramă de nedescris.  Totul are legătură  cu regretatul ei soț, Victor Surdu. Fostul politician s-a stins din viață cu mai bine de 11 ani în urmă. Acesta a fost răpus de cancerul pancreatic în aprilie 2011, la 63 de ani. A făcut tot posibilul pentru a trata această afecțiune, însă fără succes.

Angela Similea a povestit că a rămas șocată de gestul fostului ei soț, Victor Surdu, înainte să moară. Mai exact, bărbatul  s-a ridicat din pat pentru a cânta la pian, deși era foarte slăbit.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape.”, a povestit Angela Similea cu ceva timp în urmă, notează bzi.ro.

Angela Similea a povestit că întrea ea și fostul soț a fost o dragoste adevărată.

„A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraordinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu.”, a adăugat renumita artistă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel