Florin Piersic, revenire pe scenă după aproape doi ani de absență. Spectacolul cu numărul 1220. „Vreau să mai trăiesc”

Data publicării:
Florin Piersic, captura Foto YuTube/Antena Play
Descriere foto: Florin Piersic, captura Foto YuTube/Antena Play

Florin Piersic a susținut spectacolul cu numărul 1220.

La vârsta de 85 de ani, Florin Piersic a jucat în spectacolul cu numărul 1220. După o pauză de doi ani actorul a revenit pe scenă. Florin Piersic a a jucat pe scena cinematografului din Cluj-Napoca, orașul lui natal. Cu această ocazie a vorbit cu emoție despre succes și regrete, dar și despre ce înseamnă actoria în viața sa. “Publicul este partenerul meu cel mai prețios, fără el n-aș fi nimic.” , a spus Florin Piersic.

“Eu nu vreau să mă îmbolnăvesc niciodată. Vreau să mai trăiesc! (...) “Uitați-vă la mine, atât vă spun! 1220 de spectacole în seara asta! (...) Dacă vă spun câți ani am, vă ridicați și plecați acasă.”, a spus actorul pe scena cinematografului din Cluj Napoca.

Florin Piersic: Recunosc, mă țin de femei să nu cad
Florin Piersic a vorbit și despre dorul de îmbrățișări și aplauze.

“Ne îmbrățișăm, ne pupăm cu toți care veneau - ceea ce acum nu e voie. Și îmi pare rău că nu e voie și e cam târziu, ca eu să mai aștept să mă pup cu vreo admiratoare a mea.”, a mai spus Florin Piersic pentru Pro Tv.

 

Citește continuarea pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel