Florin Piersic, mesaj pentru români de Florii: "În speranța că mai e puțin timp să pot să mai apar și să-i văd..."

Data publicării:
Florin Piersic, captură video Facebook
Descriere foto: Florin Piersic, captură video Facebook

Florin Piersic se află la Cluj-Napoca, de acolo de unde a transmis un mesaj tuturor românilor de Florii. 

Florin Piersic se află într-un turneu cu spectacolul "Străini în noapte" pe care-l joacă în mai multe orașe din vestul țării. 

"Astăzi am spectacol - "Străini în noapte". E programat de mult timp, nu mai sunt locuri. Toată lumea a venit că știe că astăzi sunt Floriile și toți care au mai găsit bilete au luat ca să vadă piesa pe care am jucat-o de multe ori, peste tot în toate orașele țării. Mă bucur că acest spectacol merge încă. La Baia Mare am avut două spectacole, unde am fost primit extraordinar de publicul de acolo. Acolo am făcut eu filmul 'Pintea'. Sigur că unii își mai aduc aminte de zilele când filmam eu acolo și aveam 40 de anișori," a spus Florin Piersic la Antena 3, pentru Mihaela Bîrzilă.

Florin Piersic: "Îi îmbrățișez pe toți"

"Îi îmbrățișez pe toți cei care vă urmăresc, îmi face plăcere să le comunic fel de fel de vești. Pe toți îi îmbrățișez și le doresc tot ce îmi doresc mie și ceva în plus. Cu cea mai mare plăcere, românilor de pretutindeni le transmit toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar și să-i văd. Mama mea avea vorbă care îmi plăcea foarte mult. Ea îmi spunea Florinel: 'Florinele, vin Floriile cu soare și soarele cu Florii'. Din fericire, astăzi, unde sunt eu la Cluj, unde am cel 1282-lea spectacol în 15 ani cu "Străini în noapte," aici e soare, deci se potrivește bine urarea mea pentru dumnealor pe care-i îmbrățișez. Celor care sunt împrăștiați prin lume și mai trăiesc românește le urez toate cele bune," a mai spus Florin Piersic. 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel