Florin Piersic Jr. spăla vase 16 ore pe zi. Cum a ajuns actorul să muncească în SUA: Credeam că tot ce zboară se mănâncă

Data publicării:
Florin Piersic Jr. Foto Instagram
Descriere foto: Florin Piersic Jr. Foto Instagram

Florin Piersic Jr. a povestit cum a ajuns să lucreze într-un restaurant. 

Florin Piersic Jr. a fost decis să-și depășească tatăl în celebritate, încă din facultate. La 25 de ani, actorul a luat decizia de a cuceri Hollywood-ul, astfel că a plecat în America, pentru a-și urma visul. 

Planul lui era să se angajeze într-un restaurant frecventat de celebrități, în speranța că va cunoaște oameni din industria filmului, care să-l observe și să-i dea șansa să arate ce poate. 

Din păcate, planul său a eșuat și în loc să se lanseze pe culmile cinematografiei, ajunsese să spele vase 16 ore pe zi. 


"A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Credeam că dacă eram la New York o să mă vadă Steven Spielberg. E vorba de vârstă.


Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui: <uitați cartea mea de vizită> sau să îi scrii numărul de telefon pe un șervețel. Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla,” a declarat Florin Piersic Jr, la emisiunea „Gătit la Costum”, potrivit click. 

Florin Piersic Jr., adevărul despre relația cu celebrul său tată

 
Florin Piersic Jr, în vârstă de 53 de ani, a declarat că nu reușește să se vadă foarte des cu tatăl din cauza programului foarte încărcat de la teatru, dar și din alte motive. Totodată, artisul a dezvăluit și ce relație este acum între el și tatăl său celebru. 

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. 

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…”, a declarat Florin Piersic Jr. 

 

Florin Piersic Jr.: Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută

Florin Piersic Jr a recunoscut că relația dintre el și părintele său nu mai este la fel de strânsă ca acum 20 de ani. Cu toate astea, artistul a precizat că își iubește tatăl foarte mult. 

„Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show.


Dieta lui Florin Piersic Jr 


Florin Piersic Jr a moștenit de la tatăl său nu doar talentul actoricesc, dar și atenția la modul în care arată. Actorul are o dietă inedită pe care o urmează de câte ori simte că a luat în greutate sau când este nevoit să slăbească pentru un rol. 

„Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu', a declarat actorul la Aleph News.


Mai mult, pe lângă grija pentru sănătate, mai nou, actorul a descoperit o nouă pasiune, astrologia. Artistul chiar a luat în serios chemarea spirituală și a înregistrat o serie de videoclipuri intitulate „Horoscopul lui Piersic Jr. pe care le-a publicat săptămânal pe YouTube.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel