Florin Piersic, în lacrimi la final de an: „Rămân al vostru și când nu o să mai fiu”

Data publicării:
Florin Piersic, sursă foto: DC NEWS
Descriere foto: Florin Piersic, sursă foto: DC NEWS

2020 nu a fost un an ușor pentru nimeni. Cu ocazia finalului de an, îndrăgitul actor Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant.

Florin Piersic a filmat programul de Revelion iar cu această ocazie artistul ne-a transmis un mesaj. Cunoscut pentru umorul său, Florin Piersic are și o latură sensibilă. În stilul său caracteristic, Piersic spune că inima sa aparține românilor. Chiar și atunci când nu va mai fi. 

„Să fiți cu speranță că o să fie bine și vă doresc asta, dumneavoastră (...) Inima mea, întreagă, aproape întreagă, vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră. La mulți ani!”, a transmis Florin Piersic, în cadrul unui interviu acordat Televiziunii Române, la Cluj-Napoca.

Un simbol al României și al teatrului românesc, Florin Piersic urmează să împlinească pe data de 27 ianuarie vârsta de 85 de ani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel