Florin Piersic, în DOLIU de ziua lui: A fost o mare TRISTEȚE. Astăzi, ziua mea, i-o dăruiesc LUI. Iartă-ne!

Data publicării:
Florin Piersic, captura Foto YuTube/Antena Play
Descriere foto: Florin Piersic, captura Foto YuTube/Antena Play

Florin Piersic și-a petrecut ziua de naștere în lacrimi.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiţi și respectați actori din țara noastră, împlinește astăzi vârsta de 86 de ani.

Într-o intervenție la Antena 3, bunul său prieten a făcut dezvăluiri despre aniversarea maestrului Florin Piersic de anul acesta și a spus cu tristețe că acesta a petrecut-o la o înmormântare. 

Cântărețul Ovidiu Purdea Someș a declarat că Florin Piersic a fost prezent la înmormântarea unui bun prieten, anume Eugen Albu.

"Eugen, care era sufletul întâlnirilor și zilelor de naștere ale lui Florin Piersic. Eu pe Eugen l-am cunoscut în urmă cu multă vreme, când încă nu știam nimic despre moarte și în acești mai bine de 30 de ani în care am fost prieteni ne-a legat o prietenie...", a spus Ovidiu Purdea Someș, la Antena 3. 

 

"Pentru Florin Piersic astăzi a fost o mare tristețe! Florin m-a prins de braț și mi-a spus: Nu pot să cred că Eugen nu mai este! Tot ce se va întâmpla pe pământ, oricât va evolua lumea, va crește sau va coborî, lumea fără Eugen Albu, fără prietenul nostru, nu va mai fi la fel!

S-a uitat înspre el, m-a strâns de mâna și mi-a spus: Iartă-ne, Eugen, dragă! Noi suntem mai muritori decât tine!", a mai spus cântărețul.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel