Florin Pastramă, replică tăioasă pentru ce care au spus că s-a căsătorit cu Brigitte pentru bani: „I-am dat un teren în schimb”

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Florin Pastramă le-a transmis un mesaj dur celor care au spus că s-a căsătorit cu Brigitte pentru bani.

Florin și Brigitte Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Recent, bărbatul a răbufnit, după ce s-a speculat că s-ar fi căsătorit cu Brigitte din interes și pentru banii ei.  Florin Pastramă a mărturisit că într-adevăr Brigitte i-a ajutat familia cu niște bani împrumut la începutul relației, dar i s-a oferit un teren la schimb. De asemenea, Florin a declarat că de doi ani nu mai obișnuiesc să facă asta, folosindu-și banii câștigați împreună pentru a merge în vacanțe.

„Brigitte ne-a ajutat la început de ne-a dat niște bani împrumut. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. I-am dat un teren în schimb. Acum, din banii câștigați împreună mergem în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Florin Pastramă a mărturisit că viața lui s-a schimbat în bine de când este împreună cu Brigitte și că se iubesc foarte mult, deși, ca în orice relație, mai există și câteva certuri.

Cât despre relația lui Brigitte cu soacra ei, Florin Pastramă a precizat că cele două se înțeleg mult mai bine și chiar vedeta a sunat-o pe aceasta, dând dovadă de maturitate.

„Cei care nu au ceartă în familie, înseamnă că sunt falși. Noi ne iubim. Sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni. Gura ei mi-a făcut bine mie ca om, eram un răsfățat, m-a ținut mama în palmă. Prin Brigitte am început să mă schimb, să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată. Am doi ani de zile cu Brigitte de când suntem separați cu banii cu familia. Brigitte a fost mai matură și a lăsat de la ea, a sunat-o pe mama și acum suntem bine”, a adăugat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel