Florin Pastramă, primele declarații după ce a plecat de acasă: „Brigitte nu m-a dat afară din casă”

Data publicării:
Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, instagram

Brigitte și Florin Pastramă trec prin momente dificile din cauza unor probleme financiare. Cei doi nu au petrecut Sărbătorile Pascale împreună. 

Florin Pastramă a plecat de acasă, iar Brigitte trece prin momente foarte grele. Sărbătorile Pascale le-au petrecut separat, deoarece afaceristul s-a mutat înapoi în casa mamei sale. Din cauza unor datorii mai vechi pe care Florin Pastramă nu a reușit să le achite, i-au fost blocate conturile lui Brigitte. Pentru a-și putea rezolva din probleme, Florin Pastramă a decis să se mute pentru câteva zile în locuința mamei sale. 


„Brigitte nu m-a dat afară din casă. Eu am o problemă din familie, cu care ea nu are nicio legăturp, din 2008. Brigitte era normal să se supere deoarece i-a blocat contul, avem un cont comun. Trebuia să luăm o casă în Dubai. Am primit o citație, i-a blocat contul lui Brigitte, era și numele meu acolo. Ea face dovada că nu sunt banii mei, avem toate actele, se poate rezolva.

Mă așteptam s reacționeze mai rău. I-am zis să mă duc să îmi rezolv problemele mele pe care le am cu familia, că eu stau non-stop cu ea. Fratele meu e plecat, surorile plecate, maică-mea la spital... Noi doi ne iubim, ne respectăm, avem aceeași religie, nu avem de ce să ne certăm așa. Brigitte e mai impulsivă cum e ea”, a spus Florin Pastramă în emisiunea Acces Direct. 


Brigitte susține că Paștele l-a făcut împreună cu copiii ei și spune că Florin Pastramă se victimizează. 


„Nu, el a plecat. Ce s-a întâmplat a fost real. Nu mă aștepta, am fost sunată de la bancă. A plecat să plece și să facă pe victima. Am făcut Paștele cu fetița mea, în prima zi cu Roby și frații mei de la biserică. Nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici măcar un mesaj Pentru că s-au strâns mai multe probleme pe care el trebuia să le rezolve cu avocați.

Pentru că eu nu vreau să plătească acești avocați din banii munciți pe mine. El a mers la mama lui și i-au plătit ei pe avocați. Dacă stătea alături de mine trebuia să muncească cu mine și să plătească din banii munciți de mine, căci banii lui sunt sechestrați”, a spus Brigitte. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel