Florin Pastramă, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte femeia: "A avut tensiunea 9"

Data publicării:
Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto

Florin Pastramă a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. Femeia se află în continuare sub observația medicilor.

Potrivit Cancan,  mama lui Florin Pastramă se simte în prezent mult mai bine, iar medicii de la Spitalul Fundeni i-au spus că urmează să o externeze. Veștile vin la doar câteva zile, după ce afaceristul și Brigitte au povestit despre recuperare miraculoasă petrecută în cazul Florentinei Pastramă, după ce Iisus i s-a arătat în vis și s-a rugat împreună cu El. Soții Pastramă au declarat că medicii au fost rezervați după operație.

“Maică-mea a avut foarte mari probleme la operație. E de o săptămână la terapie intensivă. (…) au pus-o pe salon. A avut tensiune 9, Dumnezeu i-a redat viața. Am putut să intru la ea doar eu, pentru că eu sunt singurul vaccinat. Sincer să fie, cu Brigitte nu am mai vorbit, că nu-mi arde mie acum de Brigitte și de vacanțe sau că e cu gardul. Gardul putem să-l facem oricând, dar mama mea…”, a declarat afaceristul în cadrul reality show-ului pe care îl are la Antena Stars împreună cu soția lui.

Conform unor apropiați, afaceristul a cheltuit o sumă destul de mare pentru tratamentul femeii care i-a dat viață. În plus, și Brigitte și-ar fi împrumutat soacra în ultimele săptămâni, relatează fanatik.ro.

Florin Pastramă, surpriză inedită pentru Brigitte, la doi ani de la căsătorie

Recent, soții Pastramă au împlinit doi ani de la căsătorie. Acest eveniment din viața lor nu putea trece neobservat, motiv pentru care Florin Pastramă a surprins-o pe soția sa într-un mod inedit.

Mai exact, Florin Pastramă i-a oferit soției sale un buchet imens de trandafiri. Impresionată de gestul făcut de soțul ei, Brigitte le-a arătat imediat și fanilor pe rețelele de socializare cadoul primit de la Florin Pastramă. Mai mult decât atât, bruneta a scris și un mesaj în care precizează că se simte binecuvântată.

”@florinpastrama #doianidelacasatorie #surpriza #iubescsurprizele #blessed #ilovesurprises”, a fost mesajul care a însoțit postarea lui Brigitte Pastramă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel