Florin Pastramă, deranjat de operațiile estetice ale lui Brigitte. Ce îi reproșează bărbatul: „Erai chior când m-ai luat așa?”

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa foto Instagram

Florin Pastramă a recunoscut ce nu-i place la soția sa Brigitte Pastramă. Acesta este deranjat de operațiie estetice ale soției sale.

Florin și Brigitte Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au mărturisit în nenumărate rânduri că se iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Cu toate astea, se pare că există un lucru care îi displace lui Florin Pastramă la soția sa.

Soțul brunetei susține că aceasta ar avea cam prea multe operații estetice și că ar prefera să mai reducă din ele, printre acestea numărând-se implanturile mamare și genele false. Ba chiar ar prefera ca soția lui să aibă și buzele mai mici, însă acest lucru este mai greu de făcut.

Brigitte Pastramă a reacționat imediat la auzul acestor reproșuri.

„Am căutat un moment în care să îi spun ce mă deranjează la el în general. Ce să spună și Florin la tot ce i-am zis? Eu i-am spus numai lucruri adevărate, din suflet. Și el atunci în contrapartidă m-a luat că buzele că-s mari, că fundul e prea mare. El mereu zice că mi-am băgat silicoane, că nu știu ce. Păi mă Florine, nu am făcut nimic de când am început relația cu tine. Tu așa te-ai îndrăgostit de mine. Cu buze, cu silicoane, cu fundul mare, nu mi-am mai băgat atunci nimic. Erai chior, orb când te-ai îndrgostit de mine, nu? Le aveam și atunci. De ce ți-a plăcut de mine așa?”, a spus Brigitte, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel