Florin Pastramă, chemat de urgență la spital de mama lui. Ce a pățit femeia și de ce Brigitte nu l-a însoțit

Data publicării:
Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto

Florin Pastramă a ajuns de urgență la spital, după ce sora lui l-a sunat să-i spună că cea care i-a dat viață se află din nou într-o situație dificilă din punct de vedere medical. 

Mama lui Florin Pastramă a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit din nou rău. Bărbatul a plecat într-un suflet la spital, după ce sora lui l-a sunat și i-a spus că cea care i-a dat viață nu se simte bine. Același lucru a vrut să facă și Brigitte, însă Florin a lăsat-o acasă. 

Deși Brigitte Pastramă și soacra ei nu s-au înțeles foarte bine în ultima perioadă din cauza unor influențe din relația brunetei cu fiul ei, vedeta nu poate să fie indiferentă când vine vorba de starea de sănătate a femeii care i-a dat viață omului de lângă ea.

„Am avut o zi superbă, adică am fost împreună cu Brigitte, am împărțit treburile și aproape când să terminăm ziua, am primit un telefon de la sora mea în care m-a durut sufletul să-mi spună că mama mea strigă după mine și după Brigitte. Imediat Brigitte, mai rapidă ca mine, așa cum era plină de praf, am tras ceva pe noi în picioare, ne-am încălțat și am fugit repede”, a spus Florin Patramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă s-a oferit imediat să meargă alături de soțul ei la spital, însă acesta i-a sugerat să rămână acasă, deoarece aveau muncitorii la lucru, și totodată, aceasta nu ar fi avut voie să intre în spital.

„Brigitte când a auzit mi-a zis fugi repede la maică-ta, nu avea rost să o iau și pe Brigitte că era la spital nu era acasă, trebuia să o iau să o duc la spital, mă Brigitte nu are rost să mai mergi și tu că oricum tu nu poți să intri la spital, rămâi tu acasă, veneau și muncitorii și hai să ne împărțim”, a mai adăugat Florin Patramă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel