Florin Ionescu, fără secrete, la Interviurile Spectacola și DC News / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Florin Ionescu, unul dintre cei mai renumiți toboșari din România, vine la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 16:00.

Florin Ionescu a intrat în lumea muzicii de la o vârstă fragedă. A cântat alături de Direcția 5, Voltaj, Roșu și Negru, Laura Stoica, și mulți alții. Tot el este cel care a descoperit mai multe trupe de succes, una dintre ele fiind ASIA, care a devenit un fenomen la scurt timp de la lansare.

În prezent, Florin  Ionescu face parte din band-ul lui Mihai Mărgineanu, iar atunci când nu este pe scenă, se află în spatele scenei, organizând evenimente.

Numește muzica un „microb”, de care nu poate scăpa. Și, deși în copilărie visa să devină sportiv, acum spune nu concepe viața fără muzică. 

Viața de familie

Florin Ionescu este căsătorit cu Sanda Ionescu, fost model internațional, care, de câțiva ani a îmbrățișat o meserie extrem de interesantă: cea de astrolog. Au împreună doi băieți, iar artistul spune că soția sa i-a schimbat „complet viața”. 


Fascinat de meseria soției sale

Florin Ionescu povestește cum a ajuns să descopere și el lumea fascinantă a astrologiei, dar și cum pune în practică sfaturile pe care i le oferă soția sa. 


Cum s-a schimbat industria muzicală, în ultimii ani, prin ochii unui artist cu o experiență de peste 30 de ani, care sunt planurile de viitor ale celebrului toboșar, dar și cum își sprijină soția în cariera de astrolog, aflați duminică, de la ora 16:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel