Florin Dumitrescu și soția lui, dragoste la prima vedere. Ce l-a atras cel mai mult la Cristina

Data publicării:
Florin și Cristina Dumitrescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Florin și Cristina Dumitrescu, sursa foto Instagram

Florin Dumitrescu vorbește foarte des despre sentimentele puternice pe care le are pentru soția lui. Cum l-a cucerit frumoasa Cristina?

Chiar dacă este foarte implicat pe plan profesional, Florin Dumitrescu a realizat de-a lungul timpului că momentele petrecute alături de familie sunt cele mai speciale. Juratul de la „Chefi la cuțite” este foarte implicat în viața de familie și are mereu doar cuvinte romantice la adresa soției. 

Florin Dumitrescu și-a deschis sufletul pentru urmăritorii lui de pe Instagram și le-a vorbit deschis despre ce l-a atras cel mai mult la soția lui. 


„Dincolo de aspectul fizic, atitudinea, eleganța”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.


Juratul de la „Chefi la cuțite” spune că cea mai mare bucurie pentru el sunt soția și cele două fete pe care le au împreună. Florin Dumitrescu susține că energia și-o ia întotdeauna de la timpul petrecut în familie. 


„Juritizarea e cea mai importantă. A fost o perioadă când prioritizam mai mult munca și restaurantul, după aia mi-am dat seama că mai bine alerg mai puțin și stau mai mult cu fetele, pentru că e mai important. (...) Energia și atitudinea gagicilor mele îmi dau „gaz” și chef de viață. E foarte tare”, a adăugat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel