Florin Dumitrescu, probleme de sănătate la Chefi la cuțite. Juratul a avut nevoie de ajutorul medicului: "Am simțit că nu mai pot să stau în picioare"

Data publicării:
Florin Dumitrescu, sursa instagram
Descriere foto: Florin Dumitrescu, sursa instagram

Florin Dumitrescu a ajuns pe mâna medicului, după ce i s-a făcut rău în timpul emisiunii Chefi la cuțite.

Chef Florin Dumitrescu a trecut prin momente delicate, după ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, chiar în timpul emisiunii Chefi la cuțite. Juratul a panicat pe toată lume după ce a acuzat o durere mare la nivelul pieptului și al spatelui. Aceasta a mers imediat la medic pentru, acolo unde i s-a spus că are tensiunea foarte mică.

Totul a pornit după ce Florin Dumitrescu a trecut pe lângă echipa lui Sorin Bontea, care se ocupau de scoaterea aerului din oala sub presiune în care fierbeau burta. Conform spuselor juratului, atunci a simțit un miros care l-a făcut să amețească și care i-a întors stomacul pe dos.

„Am trecut pe la echipa lui Bontea fix când scoteau aerul din oala sub presiune în care fierbeau burta. În momentul ăla mi s-a făcut rău. Mi s-a pus un val așa de ceață, nu mai eram bun de nimic. A venit un miros... de mi-a întors stomacul. Am amețit. Din momentul ăla, eu nu mai țin minte foarte multe lucruri din probă, din battle. Am ieșit afară. Mi-a luat tensiunea. Aveam tensiunea foarte mică”, a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Celebrului jurat i s-a administrat o pastilă, după care a început să se simtă mai bine. Cu toate astea, Florin Dumitrescu a spus că nu poate să stea în picioare, motiv pentru care a avut nevoie de o pauză. 

„M-a lovit un miros și mi-e frică să nu mi declanșat vreun ichter mecanic. Nu mai pot. M-a pus în genunchi. O durere foarte nasoală în capul pieptului și-n spate. M-am speriat un pic. Am luat o pastilă că nu mai sunt om, mi s-au tăiat picioarele. Am reușit să mă ridic, am intrat un pic în platou, dar am simțit că nu mai pot să stau în picioare. Am zis că-mi iau pauză, că nu mai pot”, a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel