Florin Dumitrescu, mesaj pentru soția lui de Ziua Îndrăgostiților: „Niciodată nu mi-a plăcut sărbătoarea asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Dumitrescu și soția lui, sursa foto Instagram
Descriere foto: Florin Dumitrescu și soția lui, sursa foto Instagram

Florin Dumitrescu nu a putut trece peste această zi importantă fără să îi facă soției lui cea mai specială declarație de dragoste. 

În urmă cu ceva timp, Florin Dumitrescu și-a reînnoit jurămintele de cununie pe Instagram.  Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a cerut pentru a doua oară soția în căsătorie. Florin Dumitrescu a întrebat-o pe InstaStory dacă vrea să fie soția lui, iar Cristina, i-a dat răspunsul tot pe Instagram, care a fost, evident, DA. 


Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant soției lui pe Instagram. 


„În fiecare an de ziua asta am făcut ceva frumos, că na, este ziua în care i-am pus inelul pe mână. Fericire, iubire şi de toate. Te iubesc foarte mult @cristinasimadumitrescu , uite , până şi poza asta e toată în culorile Inter!
(niciodată nu mi-a plăcut sărbătoarea asta împrumutată, pentru că ne place să sărbătorim iubirea zilnic, aşa că ne-am făcut din ea o sărbătoare a noastră şi ne place să ne sărbătorim toate zilele speciale, nunta, cununia, ziua în care ne-am cunoscut, ziua în care ne-am împăcat, ziua în care am ieşit în parc, ziua în care mi-a gătit prima oară, ce să mai, sărbătorim iubirea zilnic)”, a scris juratul de la „Chefi la cuțite”, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Cristina. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel