Florin Dumitrescu a slăbit UIMITOR de mult. Dieta cu varză l-a ajutat să scape de kilogramele în plus

Florin Dumitrescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Florin Dumitrescu, sursa foto Instagram

Florin Dumitrescu a apelat din nou la dieta care l-a consacrat, iar rezultatele sunt uimitoare. 

Florin Drumitrescu a pierdut lupta cu kilogramele în plus și a intrat la dietă. Și nu orice dietă, acesta a apelat la cea care l-a făcut celebru, mai excat dieta cu varză. Juratul de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit metoda prin care el a reușit să scape de foarte multe kilograme. Decizia de a slăbi nu a venit doar pentru aspectul fizic, Florin Dumitrescu se confruntă și cu dureri îngrozitoare de spate. 


Pentru dieta cu varză trebuie să consumați doar 3 alimente, în mod alternativ. Chef Florin Dumitrescu a spus că în primele trei zile a mâncat doar varză crudă, în următoarele trei zile a consumat orez fier, iar ultimile trei zile a mâncat doar piept de pui la grătar. Din a zecea zi de regim, vă puteți hrăni cu legume la grătar sau proaspete. 


„M-am cam tras la față, zic că e bine. Mai ales că azi am scăpat de varză”, a fost mesajul prin care Florin Dumitrescu le arăta fanilor de pe Instagram rezultatulminunat pe care l-a avuta dieta cu varză. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 19 Martie 2021, 18:26 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience