Florin Cîțu: Pe 1 iunie revenim la normalitate

Florin Cîțu, premierul României. Foto Facebook
Descriere foto: Florin Cîțu, premierul României. Foto Facebook

Premierul României, Florin Cîțu, a vorbit despre „revenirea la normalitate”.

„Cerusem o analiză care să ia în calcul și contextul, pentru că suntem în perioada de Paști, știm foarte bine că în perioada sărbătorilor se mai adună altele. De aceea analiza durează mai mult, dar vom avea și acea analiză, să înțelegem implicațiile măsurilor pe care le-am luat în ultima perioadă”, a spus, luni, premierul Cîțu.

„Astăzi, voi anunța constituirea unui comitet interministerial, prin decizia premierului, sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României!”, a spus Florin Cîțu.

„Campania de vaccinare... sunt două luni importante pentru noi, aprilie și mai, vom avea aproape 8,3 milioane de doze care intră în România. La finalul lunii mai, în cel mai pesimist scenariu, vom avea 5 milioane de persoane vaccinate. În scenariul optimist, am avea 6,3 milioane de persoane vaccinate”, a precizat premierul. 

Citește declarațiile complete pe DC News

 

Vezi și ce spune premierul României despre cum vor merge românii în vacanțe anul acesta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 apr 2021, 12:28 | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience