Florin Cîțu e în pas cu moda. Cât costă adidașii purtați de premierul României la meciul de fotbal cu elevii din Satu Mare

Data actualizării: | Data publicării:

Florin Cîțu a fost în vizită de  verificare la o școală din Satu Mare, unde a jucat un meci de fotbal cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”. Prim Ministrul României și-a arătat talentul sportiv echipat corespunzător. 

Florin Cîțu a postat pe rețelele de socializare imagini de la vizita din Satu Mare, dar și din timpul meciului cu elevii. În fotografiile de pe Facebook, pe lângă condiția fizică a premierului, internăuții au putut admira și echipamentul în care acesta s-a prezentat la meci. Oficialul a optat pentru o pereche de încălțăminte sport de la un brand respectabil, care costă în jur de 200 de euro. 


”Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.


„De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii”


„De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zonă. Să ţinem minte că această dată nu înseamnă relaxare totală, 1 august este al doilea pas pentru alte măsuri. Dar vreau să se înțeleagă foarte clar: relaxările depind de rata de vaccinare. Iar astăzi am vizitat un centru de vaccinare organizat la un liceu din Satu Mare. Vreau să văd cum decurge vaccinarea în toată țara. Și tot Guvernul trebuie să se implice. Succesul campaniei stă și la baza diminuării ratei de infectare și ne aduce mai aproape de normalitate, în etape. România, hai că se poate!”, a mai anunțat premierul pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel