Florin Chilian, diagnosticat greșit cu cancer. Artistul a fost și suspect de paralizie: "Nu aveau nicio legătură cu meseria lor. Acum sunt într-un program de recuperare"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Florin Chilian, captură YouTube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Sursa foto: Florin Chilian, captură YouTube/ Damian Drăghici

Florin Chilian a vorbit despre momentele prin care a trecut, după ce a fost diagnosticat greșit cu cancer și a fost suspect de paralizie. 

Florin Chilian a dispărut o bună perioadă de timp din viața publică. Artistul a recunoscut că s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. Acesta a povestit că a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticat greșit cu cancer.

Florin Chilian, diagnosticat greșit cu cancer

Artistul a mărturisit că a avut un șoc când a primit diagnosticul de la medici. Florin Chilian a povestit că a fost și suspect de parilizie. Acum, artistul se află într-o perioadă de recuperare, motvi pentru care s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor.

„Am avut, din septembrie anul trecut, un diagnostic de cancer, alt diagnostic de suspect de paralizie. Am un program legat de mine care ține de recuperare, am avut șansa de a cunoaște trei medici fabuloși, între cei douăzeci și ceva pe care i-am consultat. Si care n-aveau nicio legătură cu meseria lor, și acum sunt într-un program de recuperare, pentru că ajunsesem din pricina muncii, drumuri. Stat în mașină, cu o problemă foarte gravă la coloana lombară.”, a declarat Florin Chilian,potrivit impact.

Florin Chilian: „Trebuie să reînvăț să stau în picioare”

„Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât, cel puțin deocamdată. Programul meu l-am împins foarte departe în viitor. Deocamdată trebuie să mă axez pe lucrurile astea absolut firești. Adică te dai jos din pat, te ridici de pe scaun. Te așezi pe scaun, trebuie să reînvăț să stau în picioare. Să merg, să mă ridic și să mă așez pe scaun. Îmi pare rău dar nu pot face precizări din punctul ăsta de vedere', a mai spus Florin Chilian pentru sursa citată.

Florin Chilian, copilărie dureroasă

Florin Chilian a povestit că a avut o copilărie grea, marcată de lipsurile financiare, dar și de lipsa tatălui. Părintele său l-a părăsit la o vârstă fragedă, iar cea mai mare dorință a sa era să fie înfiat pentru a avea alături pe cineva căruia să-i spună „tată”. Ulterior, Florin Chilian a ajuns să fie crescut de o familie de bulgari. La ceva timp, părinții adoptivi s-au stins din viață, iar acesta a rămas pe străzi. 

„Știam toate locurile din București unde fac copacii fructe, mergeam să mâncăm. De fapt, mergeam la furat, la propriu, să facem rost de mâncare, eu cu un bun prieten din copilărie, Sile. Am furat o tricicletă la 3 ani.

Cea mai puternică senzație a copilăriei? Foamea! Nu are nici sunet, nici gust, nici miros, dar te rupe-n cap! Tata ne-a părăsit, m-au crescut niște bulgari, apoi s-au prăpădit, așa că am trăit pe străzi. Am crescut prin Dosul Morii, pe unde e Târgul Vitan, apoi în Sălăjan. Visul copilăriei? Să fiu înfiat! Pe cuvânt. Citeam enorm în copilărie, încă de când nu aveam buletin. Ajunsesem să citesc și cărțile în care te învățau cum să speli toaletele', a declarat artistul, în podcastul lui Damian Drăghici.

„Am cântat pe la toate pușcăriile din România”

Florin Chilian a povestit că a început să cânte pe la toate pușcăriile din România.

„Am cântat pe la toate pușcăriile din România. În sistemul acesta de recuperare, de reeducare, trebuia să le arăt oamenilor că poate exista și o altă latură. La Tichilești era un copil care avea un timbru vocal extraordinar, cânta manele. Mi-a zis că e acolo fiindcă a furat lănțișorul unei babe, l-a vândut pe 50 de lei, să iasă cu prietena la suc. Am înțeles că acum cântă pe la el prin sat, așa că mi-a urmat sfatul', a adăugat artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel