Florin Călinescu se retrage din televiziune. Anunțul a fost făcut chiar de actor: Trăiască internetul!

Data actualizării: | Data publicării:

Florin Călinescu s-ar putea retrage din televiziune, în favoarea mediului online.

Florin Călinescu este parte dintr-un proiect de la Prima Tv, unde a ales să meargă după plecarea de la trustul concurent, Pro TV. Totuși, ultima postare a omului de televiziune a uimit o țară întreagă. Florin Călinescu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care dă de înțeles faptul că urmează să se retragă complet din televiziune, în favoarea mediului online. În acest sens, vedeta și-a anunțat fanii să stea aproape, pentru că revine cu numele conturilor de pe toate rețelele de socializare care sunt în vogă și cărora nu le-a dat până acum o șansă.

„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-orma, cu conţinut”, a fost anunţul scurt postat de Florin Călinescu. 


Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer la piele

Florin Călinescu a trecut prin clipe cumplite, acum câțiva ani, când a fost diagnosticat cu cancer la piele. Acesta s-a dus la medic pentru un control de rutină, când a descoperit boala ce avea să îi schime viața. Actorul recunoaște faptul că pe moment a fost extrem de speriat, iar tratamentele pe care le-a urmat i-au schimbat aspectul fizic destul de mult. Drept urmare, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor timp de aproape un an, până când s-a vindecat complet.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!

Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a declarat Florin Călinescu, potrivit cancan.

Actorul a fost declarat mort pe internet

Nu de mult timp, în mediul online au apărut mai multe speculații cum că actorul s-ar fi stins din viață. Acesta nu a stat nicio secundă pe gânduri și a răbufnit, spunându-le oamenilor să nu mai creadă tot ce se scrie pe internet.

„Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort la mijlocul Dunării ca și Decebal și Traian, într-un loc pe care-l eu îl explorez de când sunt copil

Dezvoltați-vă creierul și personalitatea, nu mai citiți toate prostiile. Ca să vii și să spui că Florin Călinescu e mort, e ok, când e mort. Dar dacă el e viu, atunci să vă vedeți de treabă. Deci sunt mort, dar sunt viu.”, a fost mesajul lui Florin Călinescu, într-un live pe pagina de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel