Florin Călinescu, schimbare radicală. Marele actor a semnat cu Prima TV

Data publicării:
Florin Calinescu, foto Facebook
Descriere foto: Florin Calinescu, foto Facebook

După ce a anunțat că pleacă de la PRO TV, acum Florin Călinescu a dezvăluit cu ce post de televiziune a început un nou drum.

Florin Călinescu a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că părăsește postul de televiziune unde a apărut ani la rând. Mulți credeau că marele actor de retrage definitiv din lumina reflectoarelor, dar iată că lucrurrile nu stau deloc așa. Faimosul om de televiziune a semnat oficial cu postul Prima TV, anunț pe care l-a făcut la lansarea grilei de toamnă a canalului TV.

”,Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian (n.r Adrian Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice.

Nu am nici o teamă, nicio frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți”, a transmis Florin Călinescu într-un live pe Facebook.

 

După ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la PRO TV și faptul că nu va mai face parte din juriul emisiunii Românii au talent, la pupitrul căreia a stat din 2015, mulți au crezut că actorul vrea să își deschidă propria televiziune. Acesta a ținut să facă lumină în acest caz și a mărturisit că nu se pune problema de așa ceva.

„Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba.

De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni.

O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea.”, a mai zis Florin Călinescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel