Florin Călinescu, primele declarații despre participarea sa la „iUmor” sezonul 10: „E ca și cum ai merge la o nuntă, te distrezi, lași darul și la final pleci”

Data publicării:
Descriere foto: Florin Calinescu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Florin Calinescu, foto Facebook

Florin Călinescu a făcut primele declarații despre participarea sa ca invitat la sezonul 10 „iUmor”.

Florin Călinescu a vorbit despre participarea sa la „iUmor”, sezonul 10, în calitate de invitat. Actorul va ocupa un loc lângă Delia, Cheloo și Bendeac, într-una dintre edițiile noului sezon.

În ultima perioadă s-a speculat că Florin Căllinescu a semnat un contract cu Antena 1, însă lucrurile stau cu totul diferit. Astfel că, actorul a dezvăluit care este adevărul.

Florin Călinescu: „E ca și cum ai merge la o nuntă, te distrezi, lași darul și la final pleci” 

„Nu se poate vorbi despre o revenire a lui Florin Călinescu. Fiindcă este vorba despre o unică colaborare! Din respect pentru Mihai Bendeac, Delia și Cheloo am răspuns unei invitații. Atât și nimic mai mult!

E ca și cum ai merge la o nuntă, te distrezi, lași darul și la final pleci! Uneori, am colaborări mai lungi, alteori colaborări mai scurte. Acum este vorba despre o singură emisiune. Nu am niciun fel de contract cu Antena 1”, a declarat Florin Călinescu pentru Impact.ro.

Drama neștiută a lui Florin Călinescu

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Cu toate astea puțini cunosc dramele din viața acestuia. În urmă cu zece ani, Florin Călinescu avea să treacă printr-un moment de groază. Mai exact, fiul omului de televiziune a fost găsit spânzurat în camera unui hotel din Praga, unde se afla pentru cel mai important proiect al său cinematografic.

Tânărul avea doar 24 de ani și studiase cinematografia la ”John Moores University”, din Liverpool. Se pare că acesta se confrunta cu depresia. După moartea lui Luca au apărut tot felul de speculații legate de droguri și alcool. Potrivit libertatea.ro, autopsia medicilor a stabilit că fiul lui Florin Călinescu nu consumase droguri sau alcool înainte să își pună capăt zilelor.

Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis, la doar 24 de ani

Potrivit apropiaților, Luca făcea tratament cu antidepresive, de la vârsta de 17 ani, după ce mama sa s-a stins din viață. 

Ana-Maria, soția lui Florin Călinescu, își trata copiii ca pe oameni maturi

Soția lui Florin Călinescu își iubea foarte mult copiii.

„Era o persoană deosebită. Spun asta nu numai pentru că despre cei duși trebuie vorbit numai de bine, ci pentru că așa era într-adevăr. În cele trei-patru minute în care am avut ocazia să discut cu ea, mi-am dat seama că este o persoană foarte veselă, sociabilă și volubilă, având și simțul umorului. În timpul pe care l-a petrecut la studio, ea a reușit să nu pară un intrus, ci o prietenă de-a noastră. Țin minte că o dată a venit cu copiii, de care era foarte atașată și pe care îi trata ca pe niște oameni maturi, prietenii ei”, a spus fostul coleg al lui Florin, Dragoș Moștenescu.

Florin Călinescu și-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii


Ana Maria Călinescu, soția omului de televziune, a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie, după ce a fost diagnosticată cu cancer la gât. La câțiva ani distanță,  părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni. Ultima tragedit din viața actorului a fost în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Potrivit informațiilor, tânărul suferea de depresie și era sub tratament, după ce mama lui s-a stins din viață.

”Nu sunt arogant, sunt doar obosit. Mi-am pierdut jumătate din familie . Nu e ușor să fii și mamă și tată. Ca să faci umor îți trebuie o anumită relaxare. Mi-au trebuit câțiva ani ca să mă ocup de copii să-i fac mari”, declara în februarie 2012 Florin Călinescu, relatează libertatea.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel