Florin Călinescu, dezvăluiri neașteptate după ce s-a retras din televiziune: “Guvernele, serviciile secrete și grupurile oculte speculează superficialitatea consumatorului!”

Data publicării:
Descriere foto: Florin Calinescu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Florin Calinescu, foto Facebook

Florin Călinescu a făcut noi declarații, după a decis să se retragă din televiziune. 

Florin Călinescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, spre uimirea tuturor. Recent, îndrăgitul actor a făcut declarații neașteptate despre  fenomenul Fake news. Acesta consideră că lucrurile au degenerat din pricina superficialității consumatorului.

Florin Călinescu, despre știrile false: „Guvernele, serviciile secrete și alianțele au închis omul într-o cușcă, în care pendulează pentru a supraviețui”

„Nu sunt un consumator de mass media, pentru că, în afară de sport, unde se vede scorul pe tabelă, nu am cum să găsesc ceva deosebit. Dacă văd că scorul este de 3-1, nu mă interesează ce scrie unul sau altul, despre ofsaid, VAR, arbitraj sau transferuri. Ăla e scorul, salut, la revedere!”, a declarat vedeta TV, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Fenomenul ‘Fake news’ este împământenit, din pricina superficialității consumatorului. Acesta aleargă de dimineața până seara ca să facă rost de o bucată de pâine, și seara, cu o bere în mână sau amețit de soare, înghite ce primește din partea guvernelor, a serviciilor secrete, a alianțelor și a altor entități. Acestea au ajuns, după 150 – 200 de ani, să închidă omul într-o cușcă, în care el pendulează între salariu sau pensie și strictul necesar pentru a supraviețui”, este de părere Florin Călinescu.

 „Gândiți-vă că, acum 200 de ani, omul n-avea nevoie de toate astea, și-l durea în c… de prețul benzinei, de gigacalorie și de costul gazelor din Marea Neagră. Cu siguranță, lucrurile se schimbau atunci când era vorba despre un război, de care auzea toată lumea… Așadar, fiind captiv în oraș, într-o entitate din care este obligat să-și câștige salariul, pentru a-și putea procura tot borhotul creat de acești oameni, care, în general produc un cancer masiv, consumă acest produs”.

„Omul nu mai are timp să gândească și nu mai poate fi liber”

Vedeta de televiziune este de părere că omul nu mai are timp să se gândească și să fie liber.

„Dacă băieții despre care vorbeam adineauri au pus stăpânire pe terenul de joc, asta ne livrează: „Atenție, se scumpesc gazele!”… Păi, nu le mai arde ăstora de nimic, deși, dacă ne uităm pe stradă, mașinile merg bară la bară.

Atenție, se scumpesc cartofii, uleiul, zahărul, chiria, apartamentele, taxele, impozitele, locul de parcare, statul în oraș, plastilina, medicamentele și tot aerul pe care îl respirăm! Și atunci, omul nu mai are timp să gândească și nu mai poate fi liber, pentru că pleacă de la o sarcină la alta ca să-și cumpere doar o parte din cele enumerate mai sus, dintr-o listă care nu poate fi epuizată”, a detaliat Florin Călinescu.

Florin Călinescu și-a amintit cum stăteau lucrurile pe vremea străbunicilor săi. 

 „Străbunicii mei au trăit 100 de ani la țară și, cu excepția unor ceaune, pe care le cumpărau toamna din târguri, și-au produs orice. Au făcut tacâmuri din lemn, haine din lână, mobila au făcut-o cu tesla, și casa, cu mâinile goale. Iar medicamentele le luau din pădure și de lângă gard. N-au știut ce reprezintă banii, spitalul, farmacia și alte lucruri, care astăzi îl apasă pe om încă de la naștere”, a mai spus actorul pentru sursa citată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel