Florin Călinescu, dezvăluiri inedite din culise de la Românii au talent: "Sunt doar eu"

Data publicării:
Florin Călinescu, sursa captură TV
Descriere foto: Florin Călinescu, sursa captură TV

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri inedite despre rolul de jurat de la ”Românii au talent”.

Florin Călinescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Faimosul actor ocupă unul dintre cele patru scaune de jurat de la Românii au Talent de câteva sezoane încoace. Vedeta PRO TV Florin Călinescu a făcut declarații inedite din culisele de la Românii au talent. Acesta a declarat că nu se va serba de ”Florii”, deoarece trebuie să fie prezent la datorie.

”Noi, actorii, nu avem prea mult timp de Florii, de Paşti sau de Crăciun. Trebuie să urci pe scenă şi să-ţi faci meseria, cât mai bine!

Ceea ce fac la emisiunea fac fiindcă aşa simt. Aşa sunt eu de felul meu şi atunci reacţionez, aşa cum o fac, în diferite cazuri. Nu mi-a cerut nimeni să mă comport într-un fel anume, nici producătorii, nici scenariştii. Sunt doar eu, Florin Călinescu”, a precizat actorul pentru playtech.

Florin Călinescu este este extrem de sincer și spune mereu lucrurilor pe nume.

”Îmi asum tot ce fac în scaunul acela, aşa cum mă vedeţi cu toţii. Eu jurizez şi ca atare îmi permit să mai comentez cum cântă unul, cum dansează altul, cum apare pe scenă, de ce apare pe scenă, ce vrea să-mi transmită sau să ne transmită. Nu am nicio înţelegere cu cei de la PRO TV. Sunt doar eu, Florin Călinescu!”, a mai adăugat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel