Florin Călinescu a dat la actorie ca să scape de învățat: „Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie”

Data publicării:
Florin Călinescu, sursa captură TV
Descriere foto: Florin Călinescu, sursa captură TV

Florin Călinescu a dezvăluit motivul halucinant pentru care a ajuns să dea la facultatea de teatru. Celebrul actor nu a fost pasionat de actorie, iar drumul lui spre celebritate a fost o întâmplare fericită. 

În pauza de la filmările de la „Românii au Talent”, Florin Călinescu a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre tinerețea sa. 


Întrebat de Andi Moisescu dacă și-a dorit de mic să de facă actor, Florin Călinescu a dat un răspuns care și-a șocat colegii:


„Nu! Dacă ar fi să o iau de la capăt, cum se zice în interior, m-aș face bucătar”, a răspuns Florin Călinescu.


Șocat de răspunsul lui Florin Călinescu, Andi Moisescu a continuat cu întrebările, pentru a afla cum a ajuns totuși să urmeze acest drum. 

 

„Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie și doamna de română mi-a zis într-a șaptea: ‘Măcar recită o poezie dacă gramatică nu vrei să înveți’, așa am recitat o poezie. Deci dacă scap așa că recit la poezii, i-am spus profesoarei.

În clasa a 12 a am întrebat disperat; Există vreo facultate în România pentru care nu trebuie să înveți nimic?, iar profesoara de română mi-a zis: ‘Băi, ar fi una, dar tot trebuie să înveți cinci poezii și un monolog și să înveți să poți să cânți să dansezi… Teatru’. Așa m-am dus și am dat la Teatru și am intrat”, a povestit cu umor Florin Călinescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel