Florin Busuioc a răbufnit la adresa șoferilor din România. Ce l-a înfuriat pe prezentatorul TV

Data publicării:
Florin Busuioc, Captura foto TV
Descriere foto: Florin Busuioc, Captura foto TV

Florin Busuioc nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa șoferilor din România. Prezentatorul TV  a povestit ce l-a enervat extrem de rău.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV,  Florin Busuioc a declarat că este extrem de nervos, după ce un șofer a fost prins în timp ce își ținea copilul în brațe, la volan. De asemenea, pe bancheta din spate se mai afla un copil ce nu avea centura de siguranță pusă. Prezentatorul TV a ținut să le explice tuturor ce dramă ar putea să pățească românii dacă fac acest gest extrem.

„În primul rând, acest tată nesăbuit nu știe că prima victimă în cazul unui accident este acel copil. Primul care piere în accident este copilul care piere în brațe, nu el. Copilul are de suferit cel mai tare. Cum să ții un copil în brațe pe autostradă, unde se merge cu viteză? (…) Este inadmisibil.

Și după este tot el supărat că vine un șofer și îi zice să își lase copilul. E un babuin. Nu știu dacă mă vede acum, dar, tati, ești un babuin. Ești un babuin rău de tot. Ești unul dintre cei mai mari babuini pe care i-am văzut în imagini. Poate i se transmite de câte un nebabuin care îl cunoaște.”, a zis Florin Busuioc.

 

Cum va fi vremea în următorea perioadă

Din păcate, Busu a venit cu vești proaste legate de vreme. Potrivit acestuia, în următoarea perioadă va ploua aproape în fiecare zi. 

„Vremea, din păcate, rămâne în zona aceasta cu instabilitate. Se mai încălzește, asta da. Duminică avem 29-30 de grade, ne apropiem de o perioadă normală. Mâine sub 28 de grade, dar plouă. Plouă mai pe seară, în București. (…) Dumincă plouă după-masa, seara, luni plouă după-masa, seara și marți plouă după-masa, seara.

La munte plouă serios, se adună cantități mari de apă, există probleme. Din păcate. Nu avem ce să facem, am umblat puțin la vreme și am stricat-o, trebuie să suportăm consecințele. (….) La munte este posibil să mai ningă puțin. La 2000 de metri ninge până în iunie-iulie. După aceea o ia din nou până în septembrie.”, a mai zis Florin Busuioc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel