Florile care-ți schimbă viața! NU trebuie să lipsească din casă

Data publicării:
Flori, sursa pixabay/ autorStockSnap
Descriere foto: Flori, sursa pixabay/ autorStockSnap

Florile de interior nu sunt doar frumoase și decorative, dar aduc fericire, armonie în casă, în familie. De-a lungul anilor, oamenii au observat că unele flori fac cu adevărat viața mai plăcută.

Muscata

Gingașă și delicată, cu petale albe ca zăpada, stacojii sau roz pal, mușcata atrage iubire. Pentru dormitorul matrimonial sunt recomandate mușcatele roșii, strălucitoare, cele roz sau mov fiind potrivite pentru camerele tinerelor necăsătorite. Mai mult, conform principiilor feng shui, numărul ghivecelor trebuie să fie par, ca simbol al cuplurilor fericite. 

 

Anthurium

Anthurium sau “floarea flamingo”, cum mai este cunoscută popular, datorită aspectului ei graţios, înnobilează casa. Numită și „fericirea masculină”, este un fel de talisman pentru bărbați, ajutându-i să-și găsească adevăratul scop în viață și, ca urmare, fericirea. Planta atrage prosperitate, acumulează energie pozitivă, creativă.

 

Spathiphyllum

La polul opus este spathiphyllum, căreia i se mai spune ”crinul păcii” sau „fericirea feminină”. În preajma acestei flori, femeie va dezvolta involuntar cele mai bune calități: blândețe, atractivitate și  lumină interioară. Planta acumulează un fel de energie magică, în prezența căreia oamenii se simt protejați și liniștiți. 

 

Citește continuarea pe DCBusiness. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel