Florentina Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf, prima reacție după declarațiile Anamariei Prodan

Florentina Raiciu și Anamaria Pordan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Florentina Raiciu și Anamaria Pordan, sursa instagram/ colaj foto

Florentina Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf a avut o primă reacție, după ce Anamaria Prodan a făcut câteva declarații cu privire la aceasta și soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Lumea showbizului românesc a fost în stare de șoc, după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că el și Anamaria Prodan divorțează. De atunci, au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la relația extraconjugală pe care antrenorul ar avea-o cu Florentina Raiciu, un fost model Playboy. Totul a început după ce Gigi Becali a vorbit despre presupusa amantă a lui Reghe.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect, declarând că soțul său nu are nicio amantă și că nu se vor despărți. Sexy-impresara a declarat că nu o cunoaște pe această femeie și că tot ce apare în presă sunt doar zvonuri.

 „Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre.

O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… „, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

 

La scurt timp, Florentina Raiciu a avut și ea o primă reacție. Aceasta a declarat că nu vrea să să vorbească despre această situație.

„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, au fost cuvintele Florentinei Raiciu pentru redacția.ro

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 iul, 19:24 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play