Florentina Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf, prima reacție după declarațiile Anamariei Prodan

Data actualizării: | Data publicării:
Florentina Raiciu și Anamaria Pordan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Florentina Raiciu și Anamaria Pordan, sursa instagram/ colaj foto

Florentina Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf a avut o primă reacție, după ce Anamaria Prodan a făcut câteva declarații cu privire la aceasta și soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Lumea showbizului românesc a fost în stare de șoc, după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că el și Anamaria Prodan divorțează. De atunci, au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la relația extraconjugală pe care antrenorul ar avea-o cu Florentina Raiciu, un fost model Playboy. Totul a început după ce Gigi Becali a vorbit despre presupusa amantă a lui Reghe.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect, declarând că soțul său nu are nicio amantă și că nu se vor despărți. Sexy-impresara a declarat că nu o cunoaște pe această femeie și că tot ce apare în presă sunt doar zvonuri.

 „Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre.

O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… „, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

 

La scurt timp, Florentina Raiciu a avut și ea o primă reacție. Aceasta a declarat că nu vrea să să vorbească despre această situație.

„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, au fost cuvintele Florentinei Raiciu pentru redacția.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel