Florentina Fântânaru și-a crescut singură fiul, după ce soțul ei s-a stins din viață: „Sunt o mamă prevăzătoare”

Florentina Fântânaru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Florentina Fântânaru, sursa foto Facebook

Florentina Fântânaru a trecut prin clipe grele după ce soțul ei s-a stins din viață. Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă, fără niciun ajutor?

Florentina Fântânaru este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Chiar dacă este discretă cu viața ei privată, aceasta a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică, dar și ce a moștenit fiul ei de la fostul soț. 


Soțul Florentinei Fântânaru s-a stins din viață în anul 2011. De atunci prezentatoarea TV își crește fiul singură. 


Vedeta a dezvăluit cum este să crească singură un băiat de 16 ani și cum este rolul de mămică, chiar dacă de la vârsta de 1 an a fiului ei, ea și-a început cariera în televiziune. 


„Când am primit propunerea de angajare, îi luam din moţ lui Dragoş, avea 1 an. E minunat să fii mamă, iar să fiu mama lui Dragoş care pe 18 ianuarie împlineşte 16 ani, e o fericire absolută. Mă fericeşte gândul că l-am adus pe lume să-i fiu mamă şi să trăiesc sentimentul în toată deplinătatea sa. Îmi plac întrebările lui, de multe ori m-a inspirat cu ele şi sper să continui să mă pricep să-i dau răspunsuri…”, a spus ea pentru OK! Magazine.


Florentina Fântânaru a dezvăluit că fiul ei a moștenit pasiunea pentru mașini de la tatăl său și își dorește mult o carieră în această industrie. Vedeta spune că adolescentul a moștenit și de la ea temperamentul coleric. 


„A moştenit pasiunea pentru ingineria de maşini. Pentru asta se pregăteşte, la asta visează, are o rigoare a gândirii, o seriozitate şi un fel de a fi echilibrat şi înţelegător, echilibru întrerupt uneori de câte o izbucnire aşa mai colerică, precum eram eu odinioară”, a mai spus ea pentru sursa citată.


Prezentatoarea TV este într-o relație de 6 ani, dar preferă să țină totul departe de lumina reflectoarelor. Nu vorbește des despre viața ei privată, dar este foarte fericită și spune că viața alături de fiul ei este o binecuvântare. 


„Sunt într-o relaţie de 6 ani. Şi e adevărat că discreţia face parte din brandul meu. Discreţia este o virtute care este necesară în unele medii”, a dezvăluit Florentina Fântânaru. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 10 ian 2022, 12:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience