Florence Welch, vești proaste pentru fani. Artista îşi anulează turneul din Marea Britanie după ce şi-a fracturat un picior pe scenă

Data publicării:
Sursa foto: Florence, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Florence, instagram

Trupa Florence + The Machine şi-a anulat turneul în Marea Britanie după ce solista sa, Florence Welch, şi-a fracturat un picior pe scenă vineri seară.

Cântăreaţa s-a accidentat în primul spectacol din cadrul turneului, susţinut la O2 Arena din Londra, însă a reuşit să finalizeze acel prim concert. Un fan a declarat pentru BBC că artista ''tot spunea că trebuia să plece ca să fie consultată de un medic în timp ce ştergeau sânge de pe scenă''.

După ce a fost liniştită (în mod incorect) că nu suferise o fractură, cântăreaţa a alergat apoi în jurul sălii O2 Arena în timpul melodiei ''Choreomania''.

Într-un mesaj publicat pe Instagram ziua următoare, Florence Welch le-a dat fanilor veştile proaste.

''Îmi pare rău să vă spun, dar în urma unei radiografii se pare că am dansat cu piciorul fracturat aseară'', le-a spus artista fanilor săi, publicând şi o fotografie ce arăta picături de sânge pe scenă.

''Nu-mi stă în obicei să amân un spectacol şi cu siguranţă nu un turneu britanic, dar am dureri şi, aşa cum ştiu dansatorii, nu e o idee foarte bună să dansezi dacă eşti accidentat'', a mai spus ea.

Rachel Welch a adăugat că ''i s-a recomandat să nu mai cânte pe scenă pentru a nu înrăutăţi situaţia'' şi speră să poată reprograma spectacolele din Londra, Manchester, Birmingham, Leeds, Glasgow, Nottingham şi Dublin cât de curând posibil.

''Vă iubesc foarte mult, îmi pare rău dacă v-am dezamăgit. Mă doare sufletul. Abia aştept să mă pun pe picioare şi să revin în braţele voastre'', a adăugat artista engleză.

Cântăreaţa, care de obicei concertează în picioarele goale, şi-a fracturat al treilea metatarisian de la piciorul drept după ce a sărit de pe scenă la Festivalul Coachella în 2015.

Mai târziu, în acelaşi an, a cântat în locul trupei Foo Fighters la festivalul de la Glastonbury, după ce solistul grupului american, Dave Grohl, şi-a rupt piciorul într-un accidentare suferită pe scenă, relatează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel