Florence Pugh a fost lovită în față de un obiect aruncat din public în timp ce promova „Dune: Part Two”. Cum a reacționat actrița / Video

Data publicării:
Captură video: X/Timmytea
Descriere foto: Captură video: X/Timmytea

Actrița Florence Pugh a fost lovită, duminică, în față de un obiect aruncat din public în timpul unei apariții la un eveniment Comic Con din Brazilia.

Imaginile video o arată pe scenă, promovând cel mai recent film al ei, „Dune: Part Two”, alături de co-starurile sale Zendaya, Austin Butler și Timothée Chalamet.

În timp ce se afla pe scenă, un obiect a fost aruncat în direcția ei, părând a veni din public.

Actrița în vârstă de 27 de ani, nominalizată la Oscar, a fost lovită la ochiul drept.

Mai devreme, Pugh a spus publicului de la evenimentul organizat la São Paulo că pentru ea a fost „foarte, foarte special” să apară în cea de-a doua parte a filmului SF de succes.

Filmul urmează să fie lansat în martie 2024.

Pugh este doar ultima dintr-o listă de celebrități care au fost lovite de obiecte aruncate de fani pe scenă.

La începutul anului, Harry Styles a fost, de asemenea, lovit în ochi de un obiect la un concert în Austria, iar Pink părea să se simtă inconfortabil după ce o pungă cu cenușă umană a fost aruncată pe scenă în timpul unui concert la BST Hyde Park.

În iulie, Adele a vorbit în timpul unui spectacol din Las Vegas despre publicul care aruncă obiecte pe scenă.

Într-un clip distribuit pe scară largă, ea a spus mulțimii că oamenii au uitat „esența spectacolului”.

„Îndrăznești să arunci cu ceva în mine”, a spus ea.

În iunie, vedeta pop Bebe Rexha s-a prăbușit pe podea în timpul unui spectacol la New York, după ce a fost lovită de un telefon. A fost dusă la spital și a primit cusături deasupra ochiului stâng. Bărbatul acuzat de incident a spus că a crezut că „ar fi amuzant”.

Și cântăreața americană Cardi B a avut parte de un episod neplăcut în timpul concertului pe care l-a susținut în Las Vegas. Enervată de o persoană care a stropit-o cu lichid, a aruncat cu microfonul în public.

Doctorul Lucy Bennett, lector la Universitatea Cardiff care analizează relația dintre fani și cântăreții lor preferați, a declarat pentru BBC, în iunie, că atitudinea oamenilor s-ar fi schimbat de la pandemia de Covid „unde nu am putut fi prezenți fizic la concerte”.

Ea a spus că unii oameni ar putea încerca să atragă atenția vedetelor, pentru că este mai greu să fii văzut de artiști pe rețele sociale.

„Dacă ești în același spațiu fizic cu ei și arunci ceva, atunci vei fi remarcat”, a spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel