Flora Năstase, internată la Psihiatrie. A căzut victima depresiei, după ce și-a pierdut averea: „Mă tăvăleam pe jos”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Flora Năstase, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Flora Năstase, instagram

Flora Năstase a vorbit despre lupta cu depresia, după ce a pierdut averea.

Flora Năstase a trecut prin momente grele, după ce a pierdut averea. Supranumită Regina blănurilor, designerul a ajuns să fie internată la Psihiatrie, din cauza depresiei. Într0un interviu recent, vedeta a vorbit depre greutățile prin care a fost nevoită să treacă. 

Flora Năstase, victima depresiei, după ce și-a pierdut averea

Flora Năstase și-a pierdut averea de un milion de euro, în urmă cu zece ani.

„Eu am fost internată pentru suferința provocată de această problemă.”, a declarat Flora Năstase pentru VIVA!

Vedeta a recunoscut că a muncit foarte mult ca să se ridice, după pierderea suferită. 

„Nu am avut încotro. Pentru că a-ți plânge de milă e un lux, a fi depresiv e un lux. Ca să poți să fii depresiv, trebuie ca cineva să te îngrijească, să ai susținere materială. Eu nu am fost în situația de a-mi permite acest lux. Eu a trebuit să mă ridic și să muncesc, pentru că a trebuit să exist! A trebuit să plătesc un credit de 250.000 de euro, a trebuit să-mi plătesc lumina, gazele și ce mai aveam. Nu mi-am putut permite luxul de a-mi plânge de milă. Acesta e un lux.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Flora Năstase: „Pur și simplu, mă tăvăleam pe jos”

„În primul an după ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat și în momentul în care am rămas fără un leu în buzunare – cu 10.000 de euro datorie la stat, ca impozit pe profitul pe care l-a generat acest furt al banilor, pe care a trebuit să-l plătesc, și cu o rată la bancă de 2500 de euro –, atunci am căzut. Atunci au fost cele șase luni în care nu am știut de mine, iar internarea a venit după doi ani. Și în care, pur și simplu, mă tăvăleam pe jos. Atunci, în primul an, m-a ajutat un prieten de-al meu. De fapt, când spun un prieten, nu e doar un prieten, pentru că e puțin spus ce a făcut el în momentele grele. M-a ajutat și, un an de zile, mi-a plătit ratele la credit. Așa am reușit să mă adun și, cât de cât, să mă remontez. După doi ani, am ajuns la spital, probabil de la stresul acumulat și de la oboseală. După acești doi ani, am realizat că nu mai pot continua și a trebuit să mă internez, să încep tratamentul..”, a mai spus Flora Năstase.

Flora Năstase, sfat pentru cei care se confruntă cu depresia

”Nicio clipă să nu stea pe gânduri! Să consulte un medic psihiatru. Să nu le fie frică de tratament, pentru că tratamentul adecvat îți face numai bine. Ca în orice boală. Poate că sunt încercări până ce tratamentul devine adecvat și nu dă efecte nedorite, dar la un moment dat se va „pica pe tratament și viața ta va fi o viață normală. Altfel, te vei chinui toată viața. Depresia nu e o înfrângere. Nu e un handicap. Nu e o rușine. Este o boală ca oricare alta. Netratată, ea devine fatală.”, a conchis vedeta. 

Flora Năstase a mărturisit că, în prezent, nu ma ia tratament antidepresiv. 

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am aproape un an de când nu mai iau nimic. Nu îmi este foarte ușor, dar reușesc să exist. Am să mă întorc însă în orice moment, fără niciun regret, la tratament, pentru că psihicul trebuie ajutat ca orice alt organ al corpului. Nu este rușinos să faci tratament atunci când ești bolnav. Chiar nu e rușinos. Și depresia nu este o rușine. Este o boală ca oricare alta.”, a spus Flora Năstase pentru viva!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience