Flora Năstase, probleme financiare din cauza pandemiei. Ce dezicie a luat ”Regina blănurilor”: "Cel mai important este să supraviețuiesc"

Data publicării:
Flora Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Flora Năstase, sursa facebook

Flora Năstase a ajuns la fundul sacului.  ”Regina blănurilor” a fost afectată grav de pandemie.

Flora Năstase a fost supranumită  ”Regina blănurilor”, datorită numeroaselor piese vestimentare, care i-au adus bani frumoși în conturi. Odată cu pandemia de coronavirus, se pare că și vedeta a fost extrem de afectată pe plan financiar. Vânzările au scăzut considerabil, încât Flora Năstase abia face față cheltuielilor zilnice.

„Luna august nu a fost deloc bună în ceea ce privește vânzările. În luna septembrie nu am vândut deloc, iar octombrie a fost la limită. Bine, afacerea este cu caracter sezonier, deci eu sunt obișnuită să vând doar toamna, dar este mult mai slab, dar pot să exist. Ceea ce e mai important decât orice! Adică să supraviețuiesc. Am cât să pot să-mi achit taxele și impozitele.”

 

Dacă odată, Flora Năstase obișnuia să frecventeze saloanele de înfrumusețare, acum vedeta s-a rezumat în a face totul singură, acasă, pentru a mai salva niște bani.

„Psihicul și stilul meu de viață au fost afectate masiv, aproape de limită, atunci când mi-am pierdut banii. De atunci, mi-am modificat stilul de viață și trăiesc undeva … nu pot să zic că trăiesc în frig, că n-am bani de benzină, dar trăiesc la limită. Eu nu merg la coafor, la cosmetică, nu-mi fac manichiură, pedichiură, toate acestea mi le fac singură. Am luat această decizie pentru că nu am bani să fac aceste cheltuieli. Oricum nu aveam posibilitatea să mai trăiesc cum am trăit. 

Nu am avut încotro și, de la o poziție în care atunci când mă trezeam dimineața și nu-mi mai doream nimic pentru că orice mi-aș fi dorit puteam să obțin, am ajuns să mă trezesc dimineața și să-mi doresc lucruri și să fiu mulțumită să pot să le realizez. Ceea ce nu se întâmpla înainte!

âOricine-și dă seama că, dacă pierzi un milion de euro cash, n-ai cum să mai trăiești ca înainte. Doar dacă aș fi putut să-i refac, dar n-am putut pentru că m-am îmbolnăvit, n-am mai avut capital pentru o investiție mare și tot așa. Pentru că banii mei n-au venit din blănuri, ci din afaceri imobiliare, care presupun capital mare. Pierzând acest capital, n-am mai avut ce să fac, iar din afacerea cu blănuri n-aș fi putut să ajung la un asemenea nivel„, a delarat Flora Năstase pentru CANCAN



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel