Flora Năstase, legătură specială cu Dumnezeu, după ce a vrut să-și pună capăt zilelor: ''Fără Dumnezeu nimic nu există''

Data publicării:
Flora Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Flora Năstase, sursa facebook

Flora Năstase și-a deschis sufletul si a vorbit despre cât de mult a ajutat-o rugăciunea către Dumnezeu, după ce a fost la un pas să-și pună capăt zilelor.

Flora Năstase este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, aceasta a trecut printr-o perioadă dificilă, în trecut, când a ajuns chiar la un pas de a-și pune capăt zilelor. Din fericire, Regina Blănurilor, așa cum a fost supranumită, a reușit să treacă pete acest moment dificil cu ajutorul lui Dumnezeu.

Aceasta a mărturisit că are o legătură puternică cu Divinitatea și că în rugăciuni ăși găsește pacea și liniștea.

''Poate pare paradoxal, eu asta sunt și niciodată nu m-am ascuns și nu am să pot să fiu altfel. Am reușit să înțeleg unde îl găsesc, de fapt, pe Dumnezeu și chestia asta m-a liniștit fantastic, mi-a dat o notă de siguranță pe care nu am avut-o niciodată(...)

'Dacă Dumnezeu nu este în tine nu e nicăieri. Nu are rost să-l cauți în afara ta. Dacă nu-l găsești în tine nu-l găsești nicăieri. Dumnezeu este în absolut tot ce ne înconjoară. Dumnezeu este tot ce ne înconjoară. Fără Dumnezeu nimic nu există. Nu contează unde te rogi, pentru că rugăciunea nu este un gest, ci este ceva care vine din tine către tine. Când te rogi îți deschizi energiile. Atunci am înțeles ce înseamnă liniștea, ce înseamnă împăcarea. Mulțumindu-I Lui Dumnezeu în rugăciunile mele, de fapt, dezvolt energiile pozitive care mă înalță spre El'', a spus Flora Năstase la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel