Flick, surpriză de proporții pentru frumoasa lui soție. Ce cadou a primit Denisa Filcea de Dragobete

Data publicării:
Flick și Denisa Filcea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Flick și Denisa Filcea, sursa foto Instagram

Flick și Denisa formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cum au petrecut de Dragobete cei doi porumbei?

Flick trăiește cele mai frumoase clipe alături de soția lui, Denisa Filcea. Cei doi se iubesc enorm de mult și nu ezită niciodată să își declare dragostea în public. Din clipa în care s-au cunoscut, Flick și frumoasa orădeancă au știut că sunt suflete pereche, iar la scurt timp au făcut și marele pas. 


Flick și-a dorit ca ziua de Dragobete să fie una cu totul și cu totul specială pentru soția lui. Chiar dacă florile, poeziile și declarațiile romantice au ocupat un loc special, Flick și-a dorit să ducă totul la un alt nivel. 


Omul de radio a aranjat ca fotografia lor de cuplu și poezia romantică să fie afișate pe ecranele uriașe ale unui magazin comercial din București, sub privirile miilor de trecători. Denisa a rămas fără cuvinte când a văzut surpriza imensă la care s-a gândit soțul ei, iar fanii de pe rețelele de socializare au fost de-a dreptul uimiți de gestul impresionant făcut de Flick. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel