Flick și Denisa Hodișan au împlinit un an de relație. Cum sărbătoresc cei doi porumbei: „Ești cea mai tare poezie”

Data actualizării: | Data publicării:

Flick și Denisa Hodișan sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi aniversează un an de relație. 

Flick și Denisa s-au cunoscut în urmă cu un an de zile, iar de atunci viețile lor s-au schimbat complet. Domnul Rimă este foarte îndrăgostit de soția sa, iar cei doi nu ezită să își declare iubirea public, ori de câte ori au ocazia. Flick și soția lui au plecat într-o vacanță romantică pentru a-și aniversa iubirea. Denisa povestește că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ci dragoste la primul apel. 


”Dragul meu soț, acum un an, exact la această oră, ne-am auzit pentru prima dată. Oamenii vorbesc des despre “dragoste la prima vedere”, dar nu am auzit pe nimeni până acum pomenind de “dragoste la primul apel”. Îți mulțumesc că m-ai sunat; îți mulțumesc că m-ai ales și că-mi arăți în fiecare zi că ma iubești și că sunt specială. Se spune că timpul trece repede, dar noi am făcut atât de multe lucruri minunate și deși “the best is yet to come” ăsta a fost cel mai frumos an din viața mea de până acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine și pentru tot ce trăim împreună. Te iubesc, ești perfect!”, a scris Denisa Filcea pe pagina ei de Instagram, în dreptul unei fotografii în care Flick i-a scris un mesaj tare romantic pe spate: ”Ești cea mai tare poezie și eu am darul dea te scrie”. 

 


Cum Flick nu se putea lăsa mai prejos, acesta i-a scris o poezie frumoasei sale soții, pe care a postat-o chiar pe pagina lui de Instagram. Relația dintre cei doi a evoluat foarte rapid și în doar un an de zile, au ajuns în fața altarului și au uimit pe toată lumea cu sentimentele puternice pe care și le poartă. 


”E fix un an azi. Nu știam / Că de atunci, cu tine-anume, / O să fac totul cum visam / Și-o să te strig pe al meu nume / Îți mulțumesc, @denisafilcea. Te iubesc! Și dacă mâine, așa din mână, / Aș pierde poate tot ce știu, / Un lucru vreau să-mi mai rămână / Și-acela este: să te scriu”, a scris Flick pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel