Flick și Denisa Filcea, surpriză de porporții chiar în luna iubirii: „Totul e un miracol”

Data publicării:
Flick și Denisa Filcea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Flick și Denisa Filcea, sursa foto Instagram

Sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România și se iubesc pe zi ce trece din ce în ce mai mult. 

Flick și Denisa Filcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, demnă de un scenariu de film. Cei doi se iubesc mai mult pe zi ce trece, iar acum au avut parte de o surpriză neașteptată. Soția lui Flick a povestit totul pe pagina ei de Instagram. 


După nuntă, cei doi porumbei au plecat în luna de miere, în Maldive, acolo unde au trăit experințe unice. Deoarece își doresc să ducă experiența iubirii la un alt nivel, cei doi și-au scris vederi din Maldive și le-au trimis prin poștă. Chiar dacă au trecut 3 luni de atunci, iar cei doi nu mai aveau nicio speranță că vor mai ajunge biletele cu declarații de dragoste, iată că luna iubirii le-a făcut un cadou special. 


„Mi-am început săptămâna într-un mare stil, foarte fericiți. Astăzi am primit vederile din Maldive. Să știți că deși au trecut trei luni eu nu mi-am pierdut speranța. Uite că au ajuns exact în luna iubirii. Totul este posibil, totul e un miracol. Să credeți în iubire și să nu vă pierdeți speranța”, a povestit Denisa Filcea pe Instagram.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel