Flick și Denisa, imagini din luna de miere. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți

Denisa Filcea, instagram
Descriere foto: Denisa Filcea, instagram

După ce, în urmă cu puţin timp, au avut parte de nunta mult visată, Flick și Denisa au plecat în luna de miere într-o locație de vis.

După ce, Flick și Denisa Hodișan, au spus cel mai important ”Da!” în fața lui Dumnezeu și au pășit împreună pe același drum, tinerii însurăței și-au făcut bagajele și au plecat în luna de miere, în Maldive.

Și cum cei doi își țin la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața lor, nu au putut să nu le arate și primele imagini din luna de miere, însoțite și de un mesaj, specific " Domnului Rimă": "Am stat departe separați La început, o vreme bună. Azi stăm departe, relaxați, Însă departe împreună", a scris Flick în dreptul fotografilor.

"Am ajuns! Suntem în Maldive și credeți-mă e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă. E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem “păziți” de pui de rechin" , a scris Denisa.

Nici reacțiile faniilor nu au întârziat să apară

Internauții le-au transmis cele mai călduroase urări : "Sunteți minunați! O "lună" de miere frumoasă Bucurați-vă și distrați-vă la maxim Felicitări! " , au fost câteva dintre mesaje.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 oct 2020, 12:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience