Flavia Mihășan a dezvăluit care este primul test pe care trebuie să îl treacă bona copiilor: „Nu am pretenția să-i iubească”

Data publicării:
Flavia Mihășan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Flavia Mihășan, sursa foto Instagram

Flavia Mihășan spune că este foarte atentă atunci când alege bona pentru copiilor ei. La ce detalii este atentă vedeta?

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Dar știe că are nevoie de ajutor așa că a decis să le găsească o bonă celor mici. A fost puțin mai greu pentru vedetă deoarece a vrut o femeie responsabilă și a fost atentă la cele mai mici detalii. 


Primele două bone care au venit la vedetă în casă au vrut să pună mâna pe copil fără să se spele înainte, iar asta i-a dat multe de gândit Flaviei. În plus, aceasta urmărește ca bona să rezoneze cu cei mici pentru a putea avea o relație bună. 


”Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a dezvăluit fosta asistentă tv, la Kanal D.


Flavia a găsit până la urmă o bonă potrivită pentru copiii ei. Vedeta spune că este ca o bunică pentru cei mici, iar asta a cucerit-o iremediabil. 


„Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus vedeta.


Flavia Mihășan și logodnicul ei nu s-au gândit încă la nuntă. Vedeta spune că sunt un cuplu puțin mai atipic. 


”Da, suntem logodiți și, după părerea mea, mai căsătoriți decât oricine, chiar dacă oficial n-am semnat nimic. Nu știm pe când nunta, recunosc că nu ne gândim prea des la asta… Să spunem că suntem genul mai neconvențional din punctul ăsta de vedere”, a declarat Flavia Mihășan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel