Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Flavia Mihășan, captura foto Instagram
Descriere foto: Flavia Mihășan, captura foto Instagram

Flavia Mihășan a născut. Vedeta trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică pentru a doua oară. 

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Emoțiile au fost foarte mari pentru fosta asistentă TV, dar imediat ce și-a revenit după naștere aceasta și-a anunțat fanii de pe Instagram că a născut un băiețel minunat și perfect sănătos. 


„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru! @moldovanmariuss”, a scris Flavia Mihășan pe pagina ei de Instagram, în dreptul unui videoclip scurt în acre apare cu bebelușul în brațe. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)


Flavia a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a celui de-al doilea copil, mai ales că a avut grijă ca totul să fie perfect pentru marea întâlnire. Aceasta a făcut cumpărături pentru bebe până în ultimele săptămâni și le-a mărturisit și fanilor despre toate emoțiile pe care le simte. 


„Despre ce se vede în poza asta a fost vorba în ultimele luni din viața mea, m-am bucurat în fiecare zi iar în câteva săptămâni totul se va calma...toate cumpărăturile pentru bebe sunt aproape gata, spun aproape pentru că în fiecare zi mai găsesc eu câte ceva util”, a scris Flavia Mihășan în dreptul unei fotografii în care se poate observa burtica de gravidă, dar și ecografia cu bebelușul. 


Flavia Mihășan a răbufnit pe rețelele de socializare din cauza criticilor pe care le primește adesea din partea femeilor. 


”Remarci și întrebări spectaculos de idioate pe care le primesc în perioada asta: 1. ”Îl faci și pe al treilea?” Pe bune?! Încă sunt însărcinată cu al doilea! 2. ”Wow, ce burtă mică ai...” Așa și?! Nu toate corpurile sunt la fel. Și atâta timp cât eu nu întreb cum era burta ta, nu-mi spune. 3. ”Arăți obosită... nu te odihnești?” Da, așa e, sunt obosită și pentru perioada asta chiar arăt bine. 4. ”Ce păcat, speram să faci o fetiță așa ca tine... aia e, să fie sănătos.” Femeie care spui asta: - Nu ne cunoaștem, părerea ta efectiv nu mă interesează, a fost mesajul postat de Flavia Mihășan.

 

Flavia Mihășan a ales numele copilului. Cu ce probleme s-a confruntat fosta asistentă TV în timpul sarcinii

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel