Fiul Simonei Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea TV este disperată: „Tare greu e...”

Simona Gherghe, instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, instagram

Simona Gherghe trece prin momente grele. Fiul prezentatoarei TV se confruntă cu probleme de sănătate.

Simona Gherghe traversează o perioadă dificilă. Vlad, fiul prezentatoarei TV, are probleme de sănătate, iar cea mai neplăcută situație este cea cauzată de tuse.Vedeta a împărtășit totul cu fanii săi pe rețelele de socializare. 

Fiul Simonei Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate

Simona Gherghe a recunoscut că nu suportă să-l vadă pe micuț într-o asemenea situație și le-a recomandat mămicilor să aibă mare grijă, deoarece este o viroză urâtă în această perioadă, iar spitalele sunt pline cu bolnavi. 

„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău...Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!”, a scris Simona Gherghe, într-un Instastory.

Simona Gherghe, în doliu

Simona Gherghe este foarte afectată, după ce, în urmă cu mai multe zile, și-a pierdut pisica, care devenise chiar un membru din familie. Bianca a stat 10 ani în casa prezentatoarei, aceasta ajungând nu doar la inima vedetei, ci și la inima copiilor ei, care o iubeau foarte mult. Chiar dacă nu se declară a fi o fană înrăită a felinelor, Simona Gherghe spune că aceasta a fost una specială, care a cucerit-o din prima.

„Între prima și a doua fotografie sunt 10 ani și o luna. Acum 10 ani și o lună, așadar, pe 24 septembrie, într-o zi caldă de toamnă, a venit în curte. Am găsit-o pe masa de afară, cum se vede și în imagine. E prima ei poză. Era albă, albă și grațioasă, avea o frumusețe de prințesă, dacă ar exista așa ceva și în lumea felinelor. A doua zi, tot acolo. A treia zi, la fel. A patra zi i-am dat niște brânză. Cam asta mă gândeam eu că ar putea să-i placa. Și pare ca i-a plăcut, de vreme ce a rămas la noi. Bianca a fost prima mea pisică. Am avut doi câini, în copilărie și adolescență, pe Tina și pe Max, și eram mai degrabă genul care prefera câinii pisicilor. Dar uite că Bianca, frumoasă și elegantă, m-a cucerit. Așa cum i-a cucerit și pe Ana și pe Vlad, dar și pe mulți copii din cartier, care treceau, zilnic, în plimbarea lor prin fața casei noastre, doar ca s-o admire. Căci da, tare îi plăcea să fie admirată.”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe nu știe cum să le dea vestea copiilor

Chiar dacă au trecu câteva zile bune de când Bianca a murit, prezentatoarea spune că nu știe cum să le dea vestea celor mici, care știu în prezent că pisica este internată în spital și se va face bine, într-o zi. Vedeta este cu atât mai afectată cu cât se gândește la suferința pe care o vor simți Vlad și Ana, când vor afla adevărul.


„Bianca nu mai e cu noi. A murit pe 24 octombrie, dar copiii încă nu știu. Le-am spus că e la spital, bolnavă, cum a mai fost în ultimele luni, și că medicii veterinari încearcă să o facă bine. Le-am pomenit și de varianta ca Bianca să nu se mai întoarcă acasă, dar încă nu avem curajul să le spunem… În ultimele zile, Ana întreabă tot mai des de pisica ei preferată (da, aveau o relație specială, o iubește mult), iar aseară, la somn, a început să plângă de dorul ei. Mi se rupe sufletul și nu știu cum să-i dau vestea asta…”, a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 noi 2022, 08:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience