Fiul lui Victor Socaciu, mărturisiri durerose de la căpătâiul tatălui său: „Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat”

Data actualizării: | Data publicării:
Victoraș Socaciu, sursa: captură TV
Descriere foto: Victoraș Socaciu, sursa: captură TV

Fiul lui Victor Socaciu este devastat de durere. Tânărul a făcut primele declarații de la căpătâiul tatălui său.

Fiul regretatului solist și al Marinei Almășan trece prin clipe grele, după ce părintele său s-a stins din viață. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus astăzi la Palatul Parlamentului, în Camera Deputaților. Fiul lui Victor Socaciu a venit să își ia rămas bun de la părintele său. Acesta și-a găsit cu greu cuvintele pentru a face câteva declarații. Tânărul s-a arătat dezamăgit de atmosfera de la priveghiul tatălui său, spunând că se aștepta să fie mult mai multă lume prezentă. Cu toate astea, el e de părere că oamenii care au venit astăzi au fost și cei mai de preț.

Victoraș Socaciu a declarat că se afla la munte când sora lui, Iulia i-a dat cumplita veste. Acesta a venit într-un suflet să-și vadă părintele pentru ultima dată. De asemenea, tânărul a mărturisit  că mama lui i-a fost întotdeauna aproape și îi este recunoscător pentru acest lucru.

„Ar fi fost frumos să fie mai multă lume, dar cei care au fost au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ce contează până la urmă.

Mama a fost acolo. M-a sunat sora mea Iulia, eu eram la munte. Când am aflat alaltăieri am venit direct aici… Prima persoană pe care am sunat-o a fost mama, i-am zis la telefon. A fost și e în continuare lângă mine așa cum a fost în toți acești ani și-i mulțumesc foarte mult', a spus fiul lui Victor Socaciu pentru Antena 3.

 

Victor Socaciu slăbise 20 de kilograme

”Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit”, a spus fiul lui Victor Socaciu la Antena Stars.

 

„Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plâmâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a mai spus tânărul.

 

„Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat”

 

”Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, a fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin. Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat. Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos”, a mai Victoraș Socaciu pentru sursa citată

 

Marina Almășan, mesaj dureros pentru fiul ei

 

După primele declarații făcute de fiul ei, Marina Almășan a scris pe rețelele de socializare că i-a fost foarte greu să își vadă copilul la televizor într-o astfel de postură. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că fiul ei și-a iubit întotdeauna tatăl.

 

Victor al meu este un copil minunat. Copilul pe care orice părinte și l-ar fi dorit. Nu i-a plăcut niciodată publicitatea, iar dacă odinioară, copil fiind, a fost nevoit să facă față celebritătii părinților săi, după ce a crescut, a evitat ”să iasă în față”. Singurul ecran care îi este drag, este cel al calculatorului care-l leagă de profesia sa. Până și fotografiile de familie, pe care le mai încarc pe Facebook după ce ne întâlnim cu toții, cu diferite ocazii, sunt îndelung negociate, ca să nu-l supăr. …Astazi Victor al meu a acordat primul său interviu, intr-un moment atât de greu pentru el. Desi nu m-am aflat acolo ( și îi mulțumesc minunatei Ana, care îi este atat de aproape), nu mi-este greu să deslușesc furtuna din sufletul copilului meu. Am suferit, privindu-l la televizor...Să vorbești despre părintele plecat pentru totdeauna este legendarul bolovan al lui Sisif, purtat pe umerii acestuia. Victor duce, la randu-i, in aceste zile, pe umerii sufletului său, cea mai grea povară ce-i poate fi dată unui copil… ….Dacă Victor și-a iubit tatăl? Fără îndoială! Restul speculațiilor voi avea grijă să le demontez, curând, ca pe o datorie de onoare, după ce vor trece însă aceste zile complicate și după ce aceia care CU ADEVĂRAT au ținut la Victor Socaciu, îl vor fi plâns , în liniște, pe cel plecat…, a scris Marina Almășan pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel