Fiul lui Ștefan Bănică Jr, declarații inedite. Cum se înțelege cu frații săi: "Mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută"

Radu Ștefan Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Radu Ștefan Bănică, sursa instagram

 Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația pe care o are cu frații săi, dar și cât de greu este să fie fiul celebrului artist.

Ștefan Bănică Jr se poate considera un bărbat norocos. Pe lângă cariera de succes, artistul se poate lăuda și cu cei trei copii ai săi, din cele trei căsătorii diferite.  Radu Ștefan este fiul cel mare al artistului, care calcă deja pe urmele tatălui său. Tânărul, în vârstă de 19 ani, a dezvăluit recent care este relația dintre el și frații săi, dar și cât de greu este să poarte acest nume.

„Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora.„, a spus Radu Stefan pentru OK!Magazin.

Radu Ștefan a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său. Potrivit acestuia, el și Ștefan Bănică Jr au o relație foarte strânsă. De asemenea, acesta a mărturisit că tatăl său îi dă cele mai bune sfaturi ori de câte ori simte nevoia.

„Când eram mai mic, îi ceream mai tot timpul. Însă acum aş putea spune că „am prins schema”. Dar da, mă sfătuiesc cu tatăl meu ori de câte ori simt nevoia”.

 

Ce relație are fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu sora lui vitregă, Violeta

 

Radu Ștefan a declarat că se întelege foarte bine cu sora lui vitregă, Violeta, și că este  foarte bucuros atunci când petrec momente frumoase împreună

. „Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”.

 

Violeta și Radu sunt foarte apropiați și față de fratele lor,Alexandru, chiar dacă acesta este mult mai mic decât ei. 


„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a mai spus Radu Ștefan Bănică pentru viva.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 oct 2021, 19:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience