Fiul lui Robin Williams s-a căsătorit de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, în semn de omagiu pentru marele actor

Zac Williams și soția sa/Foto Twitter
Descriere foto: Zac Williams și soția sa/Foto Twitter

Zak Williams, fiul cel mare al regretatului actor Robin Williams, s-a căsătorit cu partenera lui de viaţă, Olivia June, într-o ceremonie discretă organizată la Los Angeles. Data aleasă de mire a fost considerată un omagiu adus tatălui său, având în vedere că sâmbătă a fost Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, relatează La Vanguardia.

"Sunt foarte fericit că m-am căsătorit cu buna mea prietenă @oliviajune azi! A fost incredibil, nu puteam alege o dată mai potrivită pentru a ne căsători", a scris Zak Williams pe contul său de Twitter alături de un selfie împreună cu iubita lui, însoţit de hashtagul #WorldMentalHealthDay.

De profesie avocat, Zak Williams a dedicat mult timp conştientizării în rândul publicului a chestiunilor legate de sănătatea mintală după trauma personală suferită în urma sinuciderii tatălui său în 2014.

Olivia June, expert social şi fondatoare a aplicaţiei Hey! VINA, o reţea de întâlniri similară Tinder dar adresată femeilor care caută o prietenă, a publicat şi ea mesaje legate de fericitul eveniment pe reţelele de socializare. "Fără îndoială, cea mai bună decizie de sănătate mintală din viaţa mea a fost să-l aleg pe Zak", a scris ea.

Cuplul a organizat o nuntă de "vis" în plină pandemie de coronavirus în doar câteva săptămâni, iar mirii au cerut invitaţilor să-şi facă teste COVID-19, notează Agerpres. 

"Cu două săptămâni înainte, am cerut rudelor şi prietenilor noştri cei mai apropiaţi să-şi facă testul şi i-am invitat la ferma Paramour pentru ceremonie şi o cină în aer liber şi câteva momente vesele, într-un an în care totul a fost foarte dificil", a scris Olivia June.

Zak Williams, în vârstă de 37 de ani, şi soţia lui au împreună un copil, McLaurin Clement, care s-a născut în mai 2019. Numele băiatului este tot un omagiu adus celebrului actor american, al cărui al doilea prenume era McLaurin. 

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 14 oct, 20:40 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play